ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιαννάκης:"Ήρθε η ώρα"

Ο Γιαννάκης στην προπόνηση του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα: "Ήρθε η ώρα"

Τον Γιαννάκη παρουσίασε στους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος λέγοντας:" Για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, ο κ. Γιαννάκης θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού. Οι Έλληνες τον ξέρετε ήδη και οι ξένοι θα τον μάθετε. Θα τον στηρίξουμε όλοι. Η διοίκηση και ‘σεις, για να πετύχουμε όσα δεν έχουμε πετύχει ως τώρα. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό γιατί ο καθρέφτης της αγωνιστικής σας απόδοσης είναι οι προπονήσεις".

Ο "δράκος" έκανε και την πρώτη του ομιλία στους "ερυθρόλευκους" τονίζοντας: " Όπως και για σας, έτσι και για μένα είναι μεγάλη χαρά και τιμή να είμαι μέλος αυτής της παρέας. Θέλει θέληση για να φτάσεις ψηλά. Θέλει πίστη ότι μπορείς να κάνεις το ρόλο εκείνο που απαιτείται να βοηθήσεις την ομάδα σου να γίνει η καλύτερη του κόσμου. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε σας και γι’ αυτό ήρθα. Αν έχετε υπομονή και θέλετε να ακούτε, θα γίνετε οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Πρέπει να είστε σκληροί με τους εαυτούς σας και καλοί με τους συμπαίκτες σας. Σήμερα θα είμαι ασίσταντ στην προπόνηση γιατί ομάδα σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να είναι πρωταγωνιστής αλλά και να κάνει κάποιο άλλο μικρότερο ρόλο. Να είστε ευτυχισμένοι που παίζετε μπάσκετ και είστε μέλη της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη. Στο μάνατζμεντ, στον κόσμο και στις συνθήκες. Ήρθε η ώρα να γίνετε σκληροί με τους εαυτούς σας. Πιστεύουμε σε σας πάρα πολύ..."

Με κουστούμι

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε την εμφάνισή του στο ΣΕΦ μαζί με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστο Σταυρόπουλο, φορώντας κουστούμι, εμφανώς ικανοποιημένος και με όρεξη για δουλειά.΄

Όχι όμως και για δηλώσεις. Όμως, η "σιγή ιχθύος" του Έλληνα προπονητή, έχει να κάνει μόνο με το γεγονός, ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα παρουσιαστεί και επίσημα από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, όπου εκεί θα κάνει και τις ανάλογες τοποθετήσεις για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στον Ολυμπιακό.

Στην ουσία ο Γιαννάκης πήγε στην προπόνηση, για να γνωρίσει τους παίκτες του Ολυμπιακού, παρουσία των ανθρώπων της διοίκησης και σιγά σιγά να εγκλιματιστεί στους διαδρόμους του ΣΕΦ, όπου την Τετάρτη θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του με αντίπαλο τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πάντως, η ΚΑΕ εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Παναγιώτη Γιαννάκη ως προπονητή της ομάδας με διάρκεια συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2010.

Η ΚΑΕ εύχεται στον προπονητή κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και περιμένει από τους φιλάθλους να επιδείξουν υπομονή και αυτοσυγκράτηση και να περιβάλουν το νέο προπονητή και τους παίκτες με την απαραίτητη εμπιστοσύνη προκειμένου να επανέλθει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο δρόμο των επιτυχιών.




Νωρίτερα οι "ερυθρόλευκοι" επισημοποίησαν το "διαζύγιο" με τον Πίνι Γκέρσον, το οποίο είχε συμφωνηθεί από το Σάββατο:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή κ. Πίνι Γκέρσον με κοινή συμφωνία.

Η ΚΑΕ εύχεται στον κ. Γκέρσον καλή επιτυχία στη συνέχεια της λαμπρής προπονητικής του σταδιοδρομίας και τον ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και τη συνεισφορά του στη δημιουργία του κατάλληλου κλίματος ομαλής και πολιτισμένης διεξαγωγής των αγώνων στην Ελλάδα"

αναφέρεται χαρακτηριστικά.
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ