ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μένουν οι ανακοινώσεις...

Μένουν οι ανακοινώσεις...
Γκερσον

Ενημερώθηκαν και οι παίκτες για τις εξελίξεις. Μένουν οι ανακοινώσεις και το προπονητικό τιμ

Στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα είναι συνεχείς και δεν σε αφήνουν... να ηρεμήσεις. Το πρωί του Σαββάτου ο Πίνι Γκέρσον συνομίλησε με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και σε καλό κλίμα έλυσαν τη συνεργασία τους, με τον Ισραηλινό τεχνικό να περιμένει πλέον το ποσό της αποζημίωσης.
Το μεσημέρι, η είδηση ότι ο Σταύρος Ελληνιάδης αποτελεί παρελθόν από τη θέση του τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού, πρόκαλεσε έκπληξη, αλλά δεν ήταν ψευδής. Πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτή η κίνηση ήταν καθαρά επιλογή του Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά δεν παίρνουμε και... όρκο.

Όμως, δεν αναμένονται άλλες αλλαγές σε διοικητικά πόστα, αφού η φήμη ότι και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, θα άφηνε το πόστο του, δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν και μάλιστα ο ίδιος βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ για τις τελευταίες λεπτομέρειες της λύσης του συμβολαίου του Γκέρσον.

Οι παίκτες πάντως πληροφορήθηκαν και από επίσημα χείλη, ότι ο Γκέρσον δεν είναι πλέον προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ έμαθαν ότι την Κυριακή κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Αυτό σημαίνει, ότι οι ανακοινώσεις από πλευράς Ολυμπιακού, δεν θα αργήσουν...

Η στελέχωση του τιμ

Δεδομένου ότι το προπονητικό τιμ δεν θα στελεχωθεί μόνο με τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Χρήστο Μαρμαρινό, έχει ενδιαφέρον το ποιός θα κληθεί να κάτσει κι αυτός στο πλευρό του Παναγιώτη Γιαννάκη. Οι πληροφορίες θέλουν τον "Δράκο" να ενδιαφέρεται τόσο για τον Μάνο Μανουσελη, όσο και για τον Νίκο Λινάρδο.

Ο πρώτος παραιτήθηκε το Σάββατο από την τεχνική ηγεσία του Περιστερίου, ενώ ο δεύτερος είναι στο Μαρούσι και δεν ξέρουμε αν προτίθεται να αφήσει την ομάδα των βορείων προαστίων για τον Πειραιά.

Πάντως, αναζητείται και ο αντικαταστάτης του Άβι Κοβάλσκι και ο Γιαννάκης θέλει για γυμναστή του Ολυμπιακού τον Ανδρέα Γκατζούλη, τον οποίο εκτιμάει πάρα πολύ ως επαγγελματία εδώ και χρόνια. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο Γιαννάκης να κάνει τις πρώτες επαφές με τους παραπάνω υποψηφίους για να καταλήξει στις τελικές επιλογές του.

Υπάρχει και ο... Άρης

Η έλευση του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Λιμάνι έχει ξεπεράσει φυσικά σε ενδιαφέρον το ματς Κυπέλλου που πλησιάζει με αντίπαλο τον Άρη, αν και είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με φιλάθλους και από τις δύο πλευρές.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το... χρονοδιάγραμμα, ο Γιαννάκης θα κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού για πρώτη φορά, κόντρα στην ομάδα που ανδρώθηκε ως παίκτης. Κι αν δεν το κάνει στο Κύπελλο (σε αυτή την περίπτωση θα κοουτσάρει ο Σφαιρόπουλος), θα το κάνει στο πρωτάθλημα το επόμενο σαββατοκύριακο.


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ