ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πληροφορίες του SPORT 24, φέρνουν από ώρα σε ώρα τον ΟΣΦΠ πολύ κοντά σε διαζύγιο με τον Πίνι Γκέρσον

Πληροφορίες του SPORT 24, φέρνουν από ώρα σε ώρα τον ΟΣΦΠ πολύ κοντά σε διαζύγιο με τον Πίνι Γκέρσον
αγγελοπουλος γκερσον ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24, στον Πειραιά είναι τόσο κοντά στην αποπομπή του Πίνι Γκέρσον, όσο ποτέ άλλοτε και ήδη σκέφτονται, εξετάζουν και... βολιδοσκοπούν τις λύσεις που υπάρχουν, με στόχο την επιστροφή του Ολυμπιακού στο σωστό δρόμο.

Ένα ολόκληρο 24ωρο μετά τη "θύελλα" αντιδράσεων που ξέσπασε στο ΣΕΦ από τον κόσμο του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Πίνι Γκέρσον και στους ερυθρόλευκους επικράτησε μια... ηρεμία.
Μια περισυλλογή, ένας έντονος προβληματισμός, ο οποίος φυσικά και προσωποποιείται στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, στον φύσει και θέσει διοικητικό ηγέτη της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός σκέφτεται όσο ποτέ άλλοτε το διαζύγιο με τον Ισραηλινό προπονητή, όχι μόνο εξαιτίας της αγανάκτησης του κόσμου, αλλά κυρίως επειδή βλέπει ότι το ποτάμι δεν μπορεί να γυρίσει πλέον πίσω.

Όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, με βάση και το πρόγραμμα που ακολουθεί με Άρη για πρωτάθλημα και κύπελλο και φυσικά με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να είναι προ των πυλών.

Το κλίμα γύρω από τον Γκέρσον είναι βαρύ και ήδη ονόματα και υποψήφιοι προπονητές έχουν πέσει στο τραπέζι, πέραν της επιλογής του Γιάννη Σφαιρόπουλου, το όνομά του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί όχι μόνο από τα ΜΜΕ, αλλά και από τους φιλάθλους ως η λύση για τη συνέχεια της σεζόν.

Όμως, φαίνεται πως στον Ολυμπιακό κοιτάνε και αλλού, έχουν ήδη θέσει επί τάπητος τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίπτωσης και εξετάζουν το θέμα, ώστε να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα, η οποία όχι μόνο θα επιφέρει αλλαγή κλίματος και ψυχολογίας στον Ολυμπιακό, αλλά θα τον βάλει εκ νέου σε γραμμή πλεύσης προς τους άμεσους, μακροπρόθεσμους και μεγαλεπήβολους στόχους του.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ