FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, επεισόδια: Ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες για την αιματηρή συμπλοκή στον σταθμό του Βερολίνου

Γερμανοί αστυνομικοί
Γερμανοί αστυνομικοί Ⓒ 2023 MATTHIAS SCHRADER/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γερμανικές αρχές έχουν αφήσει πλέον ελεύθερα όλα τα άτομα που είχαν προσαχθεί για τα επεισόδια στον σταθμό Prenzlauer Allee, μην προχωρώντας σε κάποια σύλληψη.

Η άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στον σταθμό Prenzlauer Allee έχει παγώσει τους πάντες στο Βερολίνο. Το VIDEO από τα επεισόδια σοκάρει, με την αστυνομία να μην έχει προχωρήσει σε συλλήψεις, παρά μόνο σε προσαγωγές.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, καμία προσαγωγή δεν οδήγησε σε κάποια σύλληψη. Αφού έγινε η απαραίτητη αναγνώριση στοιχείων σε όλους, οι αστυνομικές αρχές αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερους όλους τους προσαχθέντες.

Υπενθυμίζεται ότι κανένας Έλληνας οπαδός δεν νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βερολίνου, ενώ εξιτήριο πήρε ακόμα και ο Σέρβος που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση και τελικά απέφυγε τον κίνδυνο.

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ