FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, επεισόδια: Κανείς Έλληνας οπαδός δεν νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βερολίνου, πήρε εξιτήριο και ο Σέρβος

Final Four 2024, επεισόδια: Κανείς Έλληνας οπαδός δεν νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βερολίνου, πήρε εξιτήριο και ο Σέρβος

Οι αιματηρές συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναίκού στον σταθμό "Prenzlauer Allee" στο Βερολίνο δεν οδήγησαν τελικά σε νοσηλεία κάποιου Έλληνα οπαδού.

Η άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού το βράδυ του Σαββάτου (25/5) στον σταθμό "Prenzlauer Allee" στο Βερολίνο έχει επισκιάσει τα πάντα. Το VIDEO των επεισοδίων σοκάρει, ενώ η αστυνομία δεν προχώρησε σε συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, δεν νοσηλεύεται κάποιος Έλληνας οπαδός σε νοσοκομείο του Βερολίνου.

Συγκεκριμένα, από όσους οπαδούς χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα και κάποια στιγμή διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, μόνο σε έναν τραυματία υπήρξε σύσταση να νοσηλευτεί. Εκείνος ωστόσο επέλεξε να φύγει, υπογράφοντας υπεύθυνη δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι το άτομο που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση - και τελικά απέφυγε τον κίνδυνο - έχει καταγωγή από την Σερβία. Μάλιστα, και ο συγκεκριμένος πήρε εξιτήριο με δική του ευθύνη. Επομένως, δεν υπάρχει κανένας στο νοσοκομείο πλέον.

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.


18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ