FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, επεισόδια: Δεν υπάρχουν συλλήψεις, παρά μόνο προσαγωγές για όσα έγιναν στο Βερολίνο

Final Four 2024, επεισόδια: Δεν υπάρχουν συλλήψεις, παρά μόνο προσαγωγές για όσα έγιναν στο Βερολίνο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο, η αστυνομία δεν προχώρησε σε κάποια σύλληψη για τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στον σταθμό "Prenzlauer Allee" στο Βερολίνο, παρά μόνο σε προσαγωγές.

Η άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού το βράδυ του Σαββάτου (25/5) στον σταθμό "Prenzlauer Allee" στο Βερολίνο έχει επισκιάσει το Final Four της EuroLeague. Το VIDEO από την στιγμή της συμπλοκής σοκάρει. Οι δύο ελληνικές ΚΑΕ πάντως δεν έχουν επίσημη ενημέρωση για συμμετοχή οπαδών τους. Και, σύμφωνα με πληροφορίες, η γερμανική αστυνομία δεν έχει κάνει κάποια σύλληψη.

Με βάση αυτά που έχουν γίνει γνωστά από την Ελληνική Πρεσβεία στην Γερμανία, οι γερματικές αρχές προχώρησαν χθες (25/5) μόνο σε προσαγωγές και όχι συλλήψεις. Κοινώς, απλώς εξακριβώθηκαν τα στοιχεία όσων βρέθηκαν στην περιοχή, αλλά κανείς από αυτούς που είχαν μείνει στο σημείο συνελήφθει.

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ