FINAL FOUR 2024

Final Four 2024: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα για συμμετοχή οπαδών τους στα επεισόδια στον σταθμό Prenzlauer Allee

Final Four 2024: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα για συμμετοχή οπαδών τους στα επεισόδια στον σταθμό Prenzlauer Allee

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν είχαν λάβει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες επίσημη ενημέρωση από κάποια αρχή (αστυνομία, πρεσβεία) για συμμετοχή οπαδών τους στα αιματηρά επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες (25/5) το βράδυ στον σταθμό Prenzlauer Allee στο Βερολίνο.

Η συμπλοκή οπαδών χθες (25/5) το βράδυ, την παραμονή του τελικού του Final Four της EuroLeague σημάδεψε την διοργάνωση. Το SPORT24 βρέθηκε στο σημείο της συμπλοκής, ενώ υπήρχαν πληροφορίες ότι πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR προς το παρόν δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και σήμερα (26/5) το πρωί, καμία αρχή - είτε πρόκειται για την αστυνομία, είτε για την πυροσβεστική, είτε την Ελληνική Πρεσβεία - δεν έχει αναφέρει στις δύο ελληνικές ΚΑΕ κάτι σχετικά με την συμμετοχή οπαδών τους στα επεισόδια.

Υπενθυμίζεται ότι στα επεισόδια τραυματίστηκε και ένας Σέρβος, ο οποίος βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά πλέον έχει αποφύγει τον κίνδυνο, ενώ πέντε ακόμα άτομα έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ