ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντόρσεϊ μέχρι το 2025

Φενέρμπαχτσε μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντόρσεϊ μέχρι το 2025
FENERBAHCE OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι πλέον ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (27 χρονών, 1.96 μέτρα), με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του μέχρι το 2025

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (27 χρονών, 1.96 μέτρα) θα αγωνίζεται πλέον υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη στην Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του ομογενή γκαρντ με συμβόλαιο έως το 2025, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών ότι οι δύο πλευρές βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία.

Ο Ντόρσεϊ έγινε αυτόματα το πιο "καυτό" όνομα της ευρωπαϊκής αγοράς μετά την λύση του συμβολαίου του από τους Λέτζεντς. Οι απαιτήσεις του ήταν πολύ συγκεκριμένες από την αρχή, την ίδια στιγμή που η διορία της 1ης Μαρτίου της EuroLeague για δήλωση νέων παικτών πίεζε ασφυκτικά πιθανούς ενδιαφερόμενους από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Με αυτά και με αυτά, η Φενέρμπαχτσε ήταν αυτή που άνοιξε τελικά το (παχύ) πορτοφόλι της και έκανε δικό της τον άλλοτε NBAερ, προσθέτοντάς τον σε μία εκρηκτική γραμμή γκαρντ που διαθέτει ακόμα τους Νικ Καλάθη, Σκότι Γουίλμπεκιν, Μάρκο Γκούντουριτς, Κάρσεν Έντουαρντς, Μέλι Μαχμούτογλου, Σέμους Χάζερ και Ισμέτ Ακπινάρ. Μένει να φανεί βέβαια αν η προσθήκη του Ντόρσεϊ θα σημάνει την αποχώρηση του Έντουαρντς, ο οποίος ενδεχομένως πλέον να περισσεύει.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ