ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε και Τάιλερ Ντόρσεϊ κοντά σε συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι του 2025

Φενέρμπαχτσε και Τάιλερ Ντόρσεϊ κοντά σε συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι του 2025
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Προς Κωνσταντινούπολη οδεύει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς οι εκπρόσωποί του βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την Φενέρμπαχτσε για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025. Μέχρι την Τετάρτη στις 19:00 πρέπει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Το όνειρο του NBA δεν επιτεύχθηκε και πλέον ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι έτοιμος να γυρίσει στην Ευρώπη. Αυτή τη φορά για χάρη της Φενέρμπαχτσε, η οποία ενδιαφέρθηκε για εκείνον το καλοκαίρι του 2022, συνέχισε να τον παρακολουθεί και έκανε την κίνησή της μετά από την αποδέσμευσή του από τους Τέξας Λέτζεντς για να βρεθεί κοντά στην απόκτησή του.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης κι ο ομογενής γκαρντ βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, με τον Ντόρσεϊ να γνωρίζει τον Δημήτρη Ιτούδη από την συνύπαρξή τους στην Εθνική Ελλάδας και να αντιλαμβάνεται ότι η Φενέρμπαχτσε είναι αυτή τη στιγμή το ιδανικό περιβάλλον για εκείνον.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ομογενής γκαρντ αποχώρησε το καλοκαίρι του 2022 από τον Ολυμπιακό για να γίνει μέλος των Ντάλας Μάβερικς με Two-Way Contract, το οποίο οι Τεξανοί έσπασαν λίγους μήνες μετά. Ο Ντόρσεϊ αναζήτησε μια ευκαιρία στο NBA, δεν την βρήκε, γύρισε στους Τέξας Λέτζεντς με συμβόλαιο G-League, δεν κλήθηκε στο All-Star Game που έγινε στο Σολτ Λέικ Σίτι και εκεί πιθανότατα κατάλαβε ότι το όνειρο που κυνηγούσε βρισκόταν πολύ μακριά από εκείνον.

Η Φενέρμπαχτσε θα είναι ο τρίτος σταθμός του στην Ευρώπη μετά από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Ολυμπιακό και σε εκείνη θα συναντήσει ξανά τον Σκότι Γουίλμπεκιν με τον οποίο συνεργάστηκε στο Ισραήλ, αλλά και τον Κώστα Αντετοκούνμπο με τον οποίο έπαιξε στην Εθνική Ελλάδας στο EuroBasket 2025. Οι δύο πλευρές θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία πριν εκπνεύσει η διορία των μεταγραφών της EuroLeague, το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00 Ελλάδας.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ