G-LEAGUE

Ντόρσεϊ: Παρελθόν από τους Λέτζεντς, μέχρι την 1η Μαρτίου μπορεί να υπογράψει στην EuroLeague

Ντόρσεϊ: Παρελθόν από τους Λέτζεντς, μέχρι την 1η Μαρτίου μπορεί να υπογράψει στην EuroLeague
INTIME SPORTS

Ελεύθερος από τους Τέξας Λέτζεντς έμεινε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Μέχρι την 1η Μαρτίου μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της EuroLeague.

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ ανακοίνωσαν οι Τέξας Λέτζεντς, λίγες ώρες μετά το DNP του ομογενή γκαρντ και λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η διορία μεταγραφών για τις ομάδες της EuroLeague.

Ο Ντόρσεϊ αποφάσισε το καλοκαίρι του 2022 να αφήσει τον Ολυμπιακό και να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αναζητώντας μια ευκαιρία για να επιστρέψει στο NBA. Αυτή του την έδωσαν αρχικά οι Μάβερικς με ένα two-way contract, το οποίο όμως λύθηκε λίγο καιρό αργότερα.

Τότε φούντωσαν ξανά τα σενάρια για μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό, τη Φενέρμπαχτσε και τη Μονακό να είναι οι ομάδες που έδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον 25χρονο γκαρντ. Εκείνος ήθελε βέβαια να επιμείνει και υπέγραψε με τους Λέτζεντς στην G-League, αποσκοπώντας σε κάποιο 10 day contract από κάποια ομάδα του NBA. Βλέποντας το χρόνο να περνάει και την ευκαιρία να μην έρχεται, φαίνεται πως ο Ντόρσεϊ πήρε την απόφαση να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει στη Γηραιά Ήπειρο.

Να σημειώσουμε πως οι ομάδες της EuroLeague έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν σε προσθήκες μέχρι την 1η Μαρτίου, δηλαδή ένα 24ωρο πριν από την έναρξη της 26ης αγωνιστικής.

Σε 12 παιχνίδια με τη θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς ο Ντόρσεϊ είχε κατά μέσο όρο 18.9 πόντους (37% τρίποντο), 4.6 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.7 λάθη.

TAGS G-LEAGUE ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ