G-LEAGUE

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε έξω από τον αγώνα των Τέξας Λέτζεντς, με τη διορία της EuroLeague να πλησιάζει

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε έξω από τον αγώνα των Τέξας Λέτζεντς, με τη διορία της EuroLeague να πλησιάζει
EUROKINISSI

Πέντε ημέρες έμειναν για τις ομάδες της EuroLeague που ενδιαφέρονται για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ δεν έπαιξε στο ματς των Τέξας Λέτζεντς και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το αν μη τι άλλο περίεργο ταξίδι του Τάιλερ Ντόρσεϊ στη σεζόν 2022/23 συνεχίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου με ένα DNP στην αναμέτρηση των Τέξας Λέντζεντς με τους Ουισκόνσιν Χερντ. Ο ομογενής γκαρντ δεν βρήκε αυτό που ήθελε στο NBA, είδε τους Ντάλας Μάβερικς να ακυρώνουν το Two-Way συμβόλαιό του, έψαξε κάτι καλύτερο, γύρισε με G-League συμφωνία στους Λέτζεντς και τελικά φαίνεται ότι μετράει ώρες εκεί καθώς μετά από πέντε μήνες πιθανότατα αντιλαμβάνεται ότι έχασε απλώς τον χρόνο του.

Ο Ντόρσεϊ βρέθηκε στο στόχαστρο ομάδων της EuroLeague, η Φενέρμπαχτσε ήταν αυτή που τον ήθελε περισσότερο σε μία περίοδο που ταλαιπωρήθηκε από σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, ο Ολυμπιακός φυσικά έψαξε την περίπτωσή του, πλέον όμως ουδείς μπορεί να μαντέψει ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός του και αν αυτός θα βρίσκεται στην Ευρώπη. Ο Ντόρσεϊ ψάχνει ένα δεκαήμερο συμβόλαιο στο NBA με στόχο να πάρει στη συνέχεια δεύτερο τέτοιο και να διεκδικήσει με αυτόν τον τρόπο μία συμφωνία έως το τέλος της περιόδου.

Το σίγουρο είναι ότι αν αποφασίσει να γυρίσει στα μέρη μας, πρέπει να το κάνει σχετικά άμεσα μιας και η 1η Μαρτίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για να δηλώσουν οι ομάδες της EuroLeague νέους παίκτες. Μπορούν να το κάνουν μέχρι ένα 24ωρο πριν από την έναρξη της 26ης αγωνιστικής, καθώς στη συνέχεια δεν θα έχουν δικαίωμα να προσθέσουν παίκτη στα ρόστερ τους εν όψει των τελευταίων οκτώ αγωνιστικών της κανονικής περιόδου και των playoffs από τα οποία θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες του Final Four που θα γίνει φέτος στο Κάουνας.

TAGS G-LEAGUE NBA EUROLEAGUE ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ