EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης ημέρας της 9ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης ημέρας της 9ης αγωνιστικής
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (17/11) με την δεύτερη ημέρα της 9ης αγωνιστικής, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αγώνες. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (17/11) στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της 9ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ζάλγκιρις Κάουνας - Μπάγερν Μονάχου (20:00)
Λευκό είναι το απουσιολόγιο του Κάζις Μακσβίτις. Εκτός δράσης παραμένει ο Βλάντιμιρ Λούτσις, μετά την επέμβαση που έκανε στο χέρι τον Μάιο. Ο Σέρβος γκαρντ αναμένεται να μπει σιγά-σιγά στις προπονήσεις της Μπάγερν από την ερχόμενη εβδομάδα. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Άιζακ Μπόνγκα και Αντρέας Ομπστ.

Βιλερμπάν - Μπασκόνια (21:00)
Χωρίς τον Νάντο Ντε Κολό θα υποδεχθεί η Βιλερμπάν την Μπασκόνια, που θα δει τον Νίκο Μάνιον να επιστρέφει στη δράση, αλλά τους Καλίφα Ντιόπ, Νίκο Ρογκαβόπουλο και Βάνια Μαρίνκοβιτς να μην μπορούν να βοηθήσουν.

Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια (21:15)
Οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ παραμένουν στα πιτς από πλευράς Παναθηναϊκού. Την ίδια ώρα η Βίρτους Μπολόνια θα πορευτεί χωρίς τους Τζόρνταν Μίκι και Ακίλε Πολονάρα.

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια (21:30)
Ο Μάικλ Καϊσέδο είναι ο μόνος απόντας της Μπαρτσελόνα. Ξανά χωρίς τους Τζάρετ Χάρπερ και Μάρτιν Χέρμανσον θα αγωνιστεί η Βαλένθια.

Παρτίζαν - Άλμπα Βερολίνου (21:45)
Εκτός δράσης παραμένει ο Κέβιν Πάντερ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπάλσα Κοπρίβιτσα στο ματς της Παρτίζαν με την Άλμπα. Οι φιλοξενούμενοι θα πορευτούν δίχως τους Μάρκους Έρικσον και Ελίας Ραπίκ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ