MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια, πού θα δείτε το παιχνίδι

15/11/2023 Panathinaikos Vs Zalgiris Kaunas for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
15/11/2023 Panathinaikos Vs Zalgiris Kaunas for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague. Πού θα δείτε την αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τη Βίρτους Μπολόνια (17/11, 21:15, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague, με στόχο να κάνει το 2/2 στη δεύτερη διαβολοβδομάδα της διοργάνωσης, αφού πριν από δύο 24ωρα λύγισε την αξιόμαχη Ζάλγκιρις μπροστά σε 11.125 πράσινους οπαδούς.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν -που θα παραταχθεί ξανά χωρίς τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ- έχει ρεκόρ 4-4 μετά από οκτώ στροφές. Στο 6-2 ο μέχρι τώρα απολογισμός για το σύνολο του Λούκα Μπάνκι, που προέρχεται από μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην EuroLeague

Δράση στο NBA

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Μιλγουόκι Μπακς θα παίξουν στη Σάρλοτ κόντρα στους Χόρνετς (18/11, 2:00, LIVE από το SPORT24), με τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι αμφίβολη, μετά την απουσία του στο ματς που προηγήθηκε με τους Ράπτορς.

Με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και το φαινόμενο Βικτόρ Γουεμπανιαμά θα τα βάλουν οι Σακραμέντο Κινγκς του Σάσα Βεζένκοβ (18/11, 2:30, COSMOTE SPORT 4 και LIVE από το SPORT24)

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ