ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Εθνική μπάσκετ, Ντόρσεϊ: "Το όνομά μου είναι Τάιλερ, όχι Στεφ, σήμερα απλά ένιωσα πολύ καλά"

Εθνική μπάσκετ, Ντόρσεϊ: "Το όνομά μου είναι Τάιλερ, όχι Στεφ, σήμερα απλά ένιωσα πολύ καλά"

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Κροατία στην πρεμιέρα του EuroBasket 2002 και με 27 πόντους βοήθησε τα μέγιστα την Εθνική να φτάσει στη νίκη. Ο ίδιος ωστόσο στάθηκε στην ομαδική δουλειά και την προσήλωση στο επόμενο ματς.

Ατομικό ρεκόρ με την φανέλα της Εθνικής αποτέλεσαν οι 27 πόντοι που σημείωσε κόντρα στην Κροατία ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Έλληνας ομογενής γκαρντ ήταν εκπληκτικός στην πρεμιέρα του EuroBasket 2002 και μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα επί ιταλικού εδάφους.

Ο Ντόρσεϊ ωστόσο δεν θέλησε να πάρει τα εύσημα, τόνισε πως είναι ομαδική δουλειά, ενώ απάντησε και στην ερώτηση για το αν θα μπορούσε να συγκριθεί με τον Στεφ Κάρι. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την ομοιότητα της τάπας του με αυτή που είχε κάνει πάνω στον Έιτον στους ΝΒΑ Finals το 2021.

Το SPORT24 βρίσκεται εκεί όπου χτυπά η καρδιά του EuroBasket 2022. Σύμμαχος της αποστολής σε Μιλάνο και Βερολίνο είναι η Stoiximan, με πολλές επιλογές και δεκάδες ειδικά στοιχήματα για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση.

"Έχουμε ακόμα ένα απαιτητικό παιχνίδι αύριο και πρέπει να ετοιμαστούμε γι αυτό, να μείνουμε υγιείς. Κανείς δεν έχει συνηθίσει να παίζει τέτοια παιχνίδια κάθε μέρα. Λατρεύω να παίζω με τον Γιάννη, προσφέρει τόσα πολλά. Εγώ απλά προσπαθώ να είμαι έτοιμος να πάρω το σουτ, μου δημιουργεί πολλές ευκαιρίες δεν μπορώ να παραπονεθώ.

Μαθαίνουμε από κάθε ματς. Δεν το παρατάμε λεπτό είτε έχουμε προβάδισμα είτε όχι. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και πρέπει να το πάρουμε κάθε ματς ξεχωριστό".

Για την σύγκριση με τον Στεφ Κάρι και την τρομερή του εμφάνιση: "Το όνομά μου είναι Τάιλερ, όχι Στεφ αλλά είναι ένας εκπληκτικός σουτέρ και μαθαίνω βλέποντάς τον. Παίρνω λίγο από όλα αλλά ο Στεφ είναι εκπληκτικός. Σήμερα απλά ένιωσα πολύ καλά, ήταν μία από αυτές τις βραδιές. Μακάρι να μπορέσω να το κάνω και αύριο αυτό".

Για την τάπα του Γιάννη και τη σύγκριση με τους ΝΒΑ Finals: "Αυτό τον κάνει έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Μπορεί να παίξει τέλεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Νιώθουμε καλά σαν ομάδα και ελπίζουμε να συνεχίζουμε να χτίζουμε. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και να υποτιμήσουμε καμία ομάδα".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ