ΠΑΟΚ

Έρχεται ο Τομάσεβιτς

Έρχεται ο Τομάσεβιτς
Τομάσεβιτς

Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς αναμένεται την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ

Από την στιγμή που κλείσει και τυπικά το θέμα της απόκτησης του Τομάσεβιτς ο Αργύρης Πεδουλάκης θα ρίξει το βάρος στην εύρεση του αμερικάνικου διδύμου δεδομένου ότι δεν υπολογίζει στον Ντεμέτριους Αλεξάντερ. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα αναζητήσει κατά σειρά έναν πάουερ φόργουορντ και έναν σμολ φόργουορντ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Πεδουλάκης εξετάζει τον γνώριμό του από την κοινή τους παρουσία στον Πανελλήνιο 29χρονο Αμερικανό Μπρίτον Γιόνσεν που προτάθηκε. Επίσης προτάθηκε και ο 29χρονος Κρις Όουενς που στο παρελθόν έχει περάσει από τον Πανιώνιο ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην τουρκική Γαλατάσαραι. Την ίδια ώρα πάντως πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε Αμερικανό πάουερ φόργουορντ με ύψος 2.04 και δεν αποκλείεται να κλείσει μέχρι μεθαύριο Τρίτη.

Όσο για την θέση του σμολ φόργουορντ; Έχει ήδη γίνει μία πρώτη συζήτηση για τον 27χρονο Τομ Πίκετ που πέρσι αγωνίστηκε στην ιταλική Α2 με την φανέλα της Ίμολα ενώ "κόπηκε" από την Ριέτι αν και συμφώνησε γιατί άργησε μια εβδομάδα να πάει στην προετοιμασία. Παράλληλα ο Πεδουλάκης δείχνει να τον ενδιαφέρει η περίπτωση του 33χρονου Ισπανού Όσκαρ Γέμπρα ενώ δεν αποκλείεται να γίνει συζήτηση και για τον Κασίμπ Πάουελ που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.

Σχετικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας με δύο εβδομάδες γεμάτες από σκληρή δουλειά ο Πεδουλάκης έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του για σήμερα και αύριο. Αυτό σημαίνει ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι μεθαύριο το πρωί, της Τρίτης, στο PAOK Sports Arena.

Τέλος ο Αμερικανός Κ΄Ζελ Ουέσον δεν θα μεταβεί στην Αμερική για αποθεραπεία όπως ήταν προγραμματισμένο αφού αποφασίστηκε να ακολουθήσει το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης των μυών του δεξιού του ποδιού στην Θεσσαλονίκη.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ