ΠΑΟΚ

Πεδουλάκης: "Κάναμε ότι καλύτερο"

Πεδουλάκης: "Κάναμε ότι καλύτερο"
ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι και η αποστολή επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη

Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με απολογισμό πολλή διάθεση, σκληρή δουλειά και εξαιρετικό κλίμα.
Αναφερόμενος στην ως τώρα πορεία του "δικεφάλου", ο προπονητής της Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε: " Ολοκληρώσαμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας, το οποίο είχε τρεις βασικούς άξονες: Τη δημιουργία φυσικής κατάστασης σε όλους τους παίκτες, την αγωνιστική και τακτική φιλοσοφία, αλλά ταυτόχρονα το κλίμα και την ατμόσφαιρα μεταξύ των μελών της ομάδας. Είναι αλήθεια ότι οι συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες διότι και ελλείψεις είχαμε και απρόοπτα υπήρξαν, όπως όμως μπορεί να συμβεί σε κάθε προετοιμασία".

"Με τις συνθήκες που υπήρχαν ωστόσο, κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, όλα τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και το μόνο που μας προβληματίζει είναι ότι ορισμένα κομμάτια από το πρόγραμμά μας, αναγκαστήκαμε να τα αφήσουμε πίσω και θα αναπροσαρμόσουμε τα πλάνα μας, όσον αφορά την προετοιμασία, για να αντιμετωπίσουμε και όλες αυτές τις καταστάσεις

".

Επιστροφή την Τρίτη
Η τελευταία προπόνηση στο Καρπενήσι πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια η πλειοψηφία των παικτών επιτελείο αναχώρησαν για την Θεσσαλονίκη.

Στην αποστολή δεν συμμετείχαν ο προπονητής Αργύρης Πεδουλάκης, ο συνεργάτης του Γιώργος Βόβορας και οι καλαθοσφαιριστές Χαρίσης, Καυκής, Κυρίτσης, Σίμτσακ, Τσιάρας. Οι προπονήσεις της ομάδας θα ξεκινήσουν και πάλι το πρωί της Τρίτης.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ