NBA

Έπεσαν οι "καμπάνες"

Έπεσαν οι "καμπάνες"
Νικς-Νάγγετς

Οι καμπάνες ήχησαν και ήταν βαριές τόσο για τον Άντονι, όσο και για τους άλλους καβγατζήδες

Ο παίκτης των Νάγκτες κρίθηκε (σωστά) ως οι βασικός ένοχος για όσα έγιναν στο Μάντισον, αλλά φυσικά δεν είναι ο μόνος που μπήκε στη λίστα με τους τιμωρηθέντες. Ο συμπαίκτης του Τζέι Αρ Σμιθ, αλλά και ο Νέιτ Ρόμπινσον έφαγαν "καμπάνα" 10 αγωνιστικών, ενώ αμφότερες οι δύο ομάδες θα πληρώσουν από 500.000 δολάρια.

Ο Κόλινς, που έκανε το σκληρό φάουλ, από το οποίο ξεκίνησε ο καβγάς έφαγε τιμωρία 6 αγώνων και δήλωσε "δε μετανιώνω για το δυνατό φάουλ, αλλά με στεναχωρεί που το θέμα πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις. Πάντως, εγώ ήθελε απλά να τον εμποδίσω στο να πετύχει καλάθι. Ήταν καθαρά μέσα στα πλαίσια του αγώνα". Ο Τζάρεντ Τζέφρις τεσσάρων αγώνων, ενώ ο Τζερόμ Τζέιμς και ο Νένε θα μείνουν εκτός πρωταθλήματος για ένα παιχνίδι, επειδή έφυγαν από τον πάγκο των ομάδων τους.

Το ΝΒΑ από τότε ο Ρον Αρτέστ τα είχε κάνει γης μαδιάμ στο θρυλικό πλέον παιχνίδι των Πέισερς με τους Πίστονς, έχει γίνει αυστηρό σε τέτοιου είδους θέματα. Μίλωντας σχετικά με τις τιμωρίες, ο Ντέιβιντ Στερν τόνισε: "Είναι υποχρέωσή μας να κάνουμε τα απαραίτητα βήματα για να αποτρέψουμε άλλα τέτοια περιστατικά στο μέλλον και να δείξουμε σε όσους αγαπούν το άθλημα, ότι ξέρουμε καλά ποια είναι η θέση μας στο χώρο".



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ