NBA

O... αξιαγάπητος Βασίλης Σπανούλης

ORLANDO, FL - OCTOBER 26:   Vassilis Spanoulis #10 of the Houston Rockets takes the ball towards the basket against Carlos Arroyo #30 of the Orlando Magic October 26, 2006 at TD Waterhouse Centre in Orlando, Florida.  NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice:  Copyright 2006 NBAE (Photo by Fernando Medina/NBAE via Getty Images)  *** Local Caption *** Vassilis Spanoulis;Carlos Arroyo
σπανουλης NBAE/GETTY IMAGES

Δείτε τη συνέντευξη του... αξιαγάπητου V-Span που κερδίζει συμπάθειες και αγκαλιές από τα media

Στις 23 Νοεμβρίου οι Χιούστον Ρόκετς αντιμετώπισαν τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, τους οποίους και είχαν νικήσει με 86-82. Σε εκείνο το ματς, ο Βασίλης Σπανούλης είχε πάρει δέκα λεπτά χρόνο συμμετοχής, λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό του Κερκ Σνάιντερ.

Ο V-Span είχε πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση με 10 πόντους, 3 ασίστ και 3 ριμπάουντ, αλλά μάλλον ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο, κάτι που αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του στο κανάλι FSN πριν την έναρξη του αγώνα σε μια δημοσιογράφο που φαίνεται να έχει στις... προτιμήσεις της τον Έλληνα γκαρντ.

Στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του SPORT 24, ο Σπανούλης μιλάει αρχικά για τον τραυματισμό του συμπαίκτη του, τονίζοντας: "Θέλω να ευχηθώ στον Κερκ, να γίνει καλά γρήγορα, γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να μην παίζεις και να είσαι τραυματίας. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή και το μπάσκετ".

Στη συνέχεια ο Kill Bill μιλάει για την πολλή και σκληρή δουλειά που κάνει στο Χιούστον και τη θέλησή του να βοηθάει την ομάδα και τους συμπαίκτες του στην προσπάθεια που κάνουν και τις νίκες που διεκδικούν. Όσο για την αγάπη του κόσμου, για την οποία η δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά "ο κόσμος σε αγαπάει πάρα πολύ και φωνάζει διαρκώς άμυνα στα ελληνικά, όταν αγωνίζεσαι", ο Σπανούλης σχολιάζει:

"Είναι πολύ καλό να σε αγαπάνε οι άνθρωποι της ομάδας σου. Δεν ξέρω γιατί με αγαπάνε τόσο πολύ. Ίσως λόγω του χαρακτήρα μου. Πάντως, αυτό μου δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και να παίζω καλά΄".

Κι εκεί, φτάνουμε στην αποφώνηση, όπου η αμερικανίδα δημοσιογράφος αγκαλιάζει τον Έλληνα παίκτη και του λέει "ξέρω εγώ γιατί σε στηρίζουν τόσο. Επειδή είσαι αξιαγάπητος!". Ο Kill Bill μάλλον κερδίζει και τα media του ΝΒΑ.

Παρακολουθήστε τη συνένευξη του...αξιαγάπητου V-Span:















TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ