ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένας εκτός, ένας αμφίβολος

Ένας εκτός, ένας αμφίβολος
New Image

Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς θα μείνει εκτός στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ ενώ αμφίβολος είναι ο Μάικ Μπατίστ

Σχετικά με την αναμέτρηση της Κυριακής ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: " Παίζουμε με μία ομάδα η οποία έχει αρκετό ταλέντο όσον αφορά τον επιθετικό τομέα, έχοντας παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και από το τρίποντο.

Κυρίως η περιφερειακή της τριάδα Κις, Παπανικολόπουλος και Τινγκ μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους και θέλουν προσοχή, ενώ και ο Κυριακόπουλος που εναλλάσσεται στην θέση "1" βοηθάει επίσης.



Έχουν αρκετά επιθετικά συστήματα, ενώ και ο Τσέρανιτς είναι καλός στο ινσάιντ γκέιμ και θα πρέπει να προσέξουμε αρκετά την συνεργασία που έχει με τον Κλιμαβίτσιους και που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Επίσης χρησιμοποιεί διάφορες ζώνες και μαν-του-μαν με επιτυχία και γενικά είναι μία ομάδα που θέλει μεγάλη προσοχή. Εμείς θα πάμε στο παιχνίδι αυτό ουσιαστικά με μία προπόνηση και μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που δώσαμε στην Βαρκελώνη.

Είναι σίγουρα ένα πρόβλημα αυτό αλλά ο προσανατολισμός της ομάδας είναι τέτοιος για να αντεπεξέρχεται σε κάθε δύσκολη κατάσταση. Έχουμε υψηλή συγκέντρωση αλλά και υψηλό κίνητρο να παίξουμε καλά και σίγουρα καλύτερα στον επιθετικό τομέα από ότι στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα όπου δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα που θέλουν βελτίωση".

Στο Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός


Το τμήμα μάρκετινγκ του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχει σε αθλητικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ στις 15 και 16 Ιανουαρίου. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας θα είναι ο διευθυντής του τμήματος Ηλίας Κουτσογιάννης.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ