ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Ακόμα μακρύς ο δρόμος"

Διαμαντίδης: "Ακόμα μακρύς ο δρόμος"
Διαμαντίδης

Στα πολλά περιθώρια βελτίωσης που έχει ακόμα ο Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της επιστροφής από τη Βαρκελώνη, όπου την Πέμπτη, οι "πράσινοι" πήραν τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη, απέναντι στη Μπαρτσελόνα, ο πλέι μέικερ της ομάδας, είπε: " Είμαι ακόμα στη Βαρκελώνη. Σε λίγες ώρες θα μπούμε στο αεροπλάνο για τον δρόμο της επιστροφής. Ήταν πολύ μεγάλη η νίκη που πετύχαμε χθες εναντίον της Μπαρτσελόνα".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που πρέπει να κάνουν οι παίκτες στις προπονήσεις: " Μπορεί να μην παίζουμε καλά, όμως νικάμε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Το αντίθετο. Μπορούμε και πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο. Να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στις προπονήσεις, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε εικόνα αντάξια του ταλέντου και της ποιότητας που διαθέτει ο Παναθηναϊκός".

Παρότι ο "Μητσάρας", παραδέχθηκε ότι πλέον η πρώτη θέση στον όμιλο είναι γεγονός, τόνισε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για πανηγυρισμούς: " Με τη νίκη στην Ισπανία έχουμε το καλύτερο ρεκόρ στην Ευρωλίγκα με 10-1 κι εξασφαλίσαμε σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στον όμιλό μας. Αυτό δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας παρασύρει, αφού οι πρωτιές αυτήν την περίοδο δεν έχουν αντίκρισμα, όπως συμβαίνει με αυτές την άνοιξη".

"Όταν δηλαδή κρίνονται οι τίτλοι. Απλά ίσως γίνει λίγο πιο βατός ο δρόμος μας στη συνέχεια. Αν και στη φάση των "16" όλοι οι αντίπαλοι είναι εξίσου δύσκολοι. Εξάλλου το ταμείο το κάνουμε στο τέλος της σεζόν και όχι τον Γενάρη

".

" Πρέπει ν΄ αφήσουμε πίσω μας τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και να συγκεντρωθούμε, επειδή την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Καλά καλά δεν έχουμε φτάσει ούτε στην μέση του μαραθώνιου".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ