NBA

Εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο αποψινό Game 5 με τους Χοκς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απογοητευμένος σε εντός έδρας αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απογοητευμένος σε εντός έδρας αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς 2020 NBA PHOTOS

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα παραταχθούν οι Μπακς στον αποψινό πέμπτο αγώνα των τελικών της Ανατολής με αντίπαλο τους Χοκς.

Είναι πλέον οριστικό. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό Game 5 της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας με τους Χοκς, με αποτέλεσμα οι Μιλγουόκι Μπακς να πρέπει να κάνουν υπερπροσπάθεια για το 3-2 που θα τους οδηγήσει ένα βήμα μακριά από τους NBA Finals.

Ο Greek Freak τραυμάτισε το αριστερό του γόνατο στα μέσα της τρίτης περιόδου του Game 4, με την διάγνωση των Μπακς να αναφέρει πως υπέστη υπερέκταση η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα. Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης (1/7) ο Αντετοκούνμπο ήταν "αμφίβολος", ωστόσο οι Μπακς έκαναν το αναμενόμενο και τον κράτησαν οριστικά εκτός αγώνα.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη στην πεντάδα. Ο Μπουντενχόλζερ θα επιλέξει έναν εκ των Πατ Κόνατον - Μπόμπι Πόρτις, τη στιγμή που αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τρέι Γιανγκ, του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και του Κλιντ Καπέλα για την Ατλάντα.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ