NBA

Μιλγουόκι Μπακς: "Υπερέκταση ο Αντετοκούνμπο, αμφίβολος για το Game 5 με τους Χοκς"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μιλγούοκι Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μιλγούοκι Μπακς © 2021 MORY GASH / AP IMAGES

Και όμως, οι Μπακς ενημέρωσαν πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αμφίβολος για το Game 5 της σειράς με τους Χοκς, για να προκαλέσουν αίσθηση καθώς δεν τον θεώρησαν "out" για το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου.

Πραγματικότητα ή ελπίδα για ένα μικρό θαύμα; Λίγη ώρα μετά από την πληροφορία πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γλίτωσε τα χειρότερα, λίγη ώρα μετά από την εκτίμηση πως εκτός απροόπτου θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και πως έχει γλιτώσει την ρήξη χιαστού, οι Μπακς επιβεβαίωσαν πως ο Greek Freak υπέστη υπερέκταση στο αριστερό γόνατο και χαρακτήρισαν αμφίβολη τη συμμετοχή του για το Game 5 της σειράς με τους Χοκς.

Το γεγονός ότι η ομάδα του Μιλγουόκι δεν χαρακτήρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως "out" στο injury report για τον αυριανό (03:30) αγώνα λέει πολλά για την κατάστασή του, εξηγεί πως είναι πιθανό να τον ξαναδούμε στη διάρκεια της χρονιάς, ειδικά αν τα Ελάφια προκριθούν στους NBA Finals, χωρίς πάντως να αποκλείεται αυτή να είναι μια στρατηγική κίνηση από μέρους τους. Την ίδια στιγμή που ο Κουάι Λέοναρντ των Κλίπερς είναι εκτός δράσης εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο, με το περιβάλλον του να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας του Λος Άντζελες στους τελικούς, αλλά την πραγματικότητα να αναφέρει πως η σεζόν του έχει ήδη ολοκληρωθεί.

"Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέστη υπερέκταση στο αριστερό γόνατο και θεωρείται αμφίβολος για τον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας. Υποβλήθηκε σε μαγνητική από την Dr. Carole Vetter η οποία επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση. Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα" αναφέρει η ενημέρωση των Μπακς.

Οι παίκτες που χαρακτηρίζονται "probable" στα injury reports έχουν πιθανότητες 75% για να αγωνιστούν στο επερχόμενο ματς, εκείνοι που χαρακτηρίζονται "questionable" έχουν πιθανότητες 75%, ενώ οι "doubtful" λιγότερες από 25%. Και μόνο που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει, θεωρητικά τουλάχιστον, ελπίδες να αγωνιστεί αν όχι στο αυριανό, έστω στα επόμενα παιχνίδια των playoffs, είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός μετά από αυτό που συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ