EUROLEAGUE

Χέρμπερτ: "Στο μυαλό μας η άμυνα"

Χέρμπερτ: "Στο μυαλό μας η άμυνα"
Χέρμπερτ

Στον έλεγχο του ρυθμού και την καλή άμυνα, ρίχνουν το βάρος ενόψει Λε Μαν, Χέρμπερτ και Καλαϊτζής

" Γνωρίζω καλά τη Λε Μαν, από πέρυσι. Διατήρησε τον "γαλλικό κορμό της" και άλλαξε μόνο τους ξένους. Είναι νέα και αθλητική ομάδα, που σκοράρει κυρίως στο "τρανζίσιον". Πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνά μας και να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα", είπε ο τεχνικός των "κιτρίνων", στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

" Η ομάδα μου δεν πρέπει να επιτρέψει τους αιφνιδιασμούς και τα εύκολα καλάθια. Η τακτική μας παραμένει ίδια. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό το ματς δεν είναι πιο σημαντικό από το προηγούμενο, ή λιγότερο από το επόμενο. Πρέπει να ανακάμψουμε μετά την ήττα μας από τον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα και να τα δώσουμε όλα για την πρώτη εκτός έδρας επικράτηση στην Ευρωλίγκα".

Ο πιο έμπειρος παίκτης του Άρη, στην κορυφαία ευρωπαϊκή, διασυλλογική διοργάνωση, Γιώργος Καλαϊτζής, δήλωσε: " Τόσο ο Άρης, όσο και η Λε Μαν, θα παλέψουν για την πρόκριση μέχρι την τελευταία στιγμή. Κάθε ομάδα, προσπαθεί να προστατέψει την έδρα της και να κερδίσει ένα-δύο ματς εκτός για να φτάσει στις πρώτες θέσεις του ομίλου".

"Γενικά, η Λε Μαν, είναι ομάδα στο ίδιο επίπεδο με τη δική μας. Είναι δυνατή στην άμυνα και στην επίθεση, επικεντρώνεται στο τρανζίσιον, τρέχοντας καλά στο γήπεδο. Μην ξεχνάτε, ότι έφτασαν πολύ κοντά στο να πάρουν τη νίκη εναντίον της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί αμυντικά και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Πρόθεσή μας είναι να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς τους "16

".



TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ