ΑΡΗΣ

Χέρμπερτ: "Μεγάλη πρόκληση"

Χέρμπερτ: "Μεγάλη πρόκληση"
Χέρμπερτ

Στην Αθήνα θα βρίσκεται το απόγευμα της Παρασκευής, η αποστολή του Άρη που το Σάββατο αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό

" Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ειδικά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Έχει βάλει τη δική του σφραγίδα και αυτό είναι καλό γενικότερα για το ελληνικό μπάσκετ. Από την άλλη πλευρά για την δική μας ομάδα ο αυριανός αγώνας αποτελεί μια τεράστια πρόκληση και μπορεί να λειτουργήσει σαν μέτρο σύγκρισης, αφού μόνο όταν παίζεις απέναντι στους καλύτερους μπορείς να διαπιστώσεις που πραγματικά βρίσκεσαι", είπε ο Καναδός κόουτς, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Αναφορικά με την πληρότητα του αντιπάλου σε όλες τις θέσεις, τόνισε: " Οι αντίπαλοι μας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να διαθέτουν δύο εξαιρετικές πεντάδες. Θα ήθελα όμως να σημειώσω ότι μου αρέσει επίσης η ομάδα που έχουμε φτιάξει στον ΑΡΗ και είμαι πεπεισμένος ότι θα πάμε στην έδρα τους και θα καταβάλλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό".

O προπονητής του Άρη, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ιστορικό ρεκόρ της ομάδας, που έκανε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της στο Κύπελλο Πρωταθλητριών: " Σίγουρα πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα. Κάθε νίκη εξάλλου είναι καλή, αλλά προτιμώ να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο πως θα γίνει η ομάδα καλύτερη. Επικεντρωνόμαστε τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου στο να "χτίσουμε" ένα ποιοτικό σύνολο και εφόσον αυτό επιτευχθεί, η ομάδα μετά θα είναι σε θέση να προχωράει από μόνο της. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Στην τελευταία μας αναμέτρηση κόντρα στην Τσιμπόνα παλέψαμε σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά απέναντι στον Παναθηναϊκό θα χρειαστεί να παλέψουμε για 40 λεπτά".

Η προετοιμασία των "κίτρινων" ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, με άπαντες τους παίκτες παρόντες, σε μια δίωρη προπόνηση στο κλειστό γήπεδο των "Εκπαιδευτήριων Μαντουλίδη", αφού το "Αλεξάνδρειο" δεν ήταν διαθέσιμο, λόγω της πολιτικής συγκέντρωσης, του Ευάγγελου Βενιζέλου. Η αποστολή της ομάδας αναμένεται να αναχωρήσει αεροπορικώς από την Θεσσαλονίκη στις 17:30, με προορισμό την Αθήνα.

Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα
Ανακοίνωση μέσω της οποίας, συγχαίρει την ΠΑΕ Άρης, για τη μεγάλη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA, εξέδωσε την Παρασκευή, η ΚΑΕ.

" Η Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, οι καλαθοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συγχαίρουν την ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου, για τη μεγαλειώδη νίκη της επί του Ερυθρού Αστέρα στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο UEFA.

"Για μια ακόμη φορά η αγαπημένη μας ποδοσφαιρική ομάδα μας έκανε να αισθανθούμε μεγάλη υπερηφάνεια με τη μεγαλειώδη της εμφάνιση και τα τρία υπέροχα τέρματα που σημείωσε απέναντι στη σέρβικη ομάδα, συνεχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την θαυμαστή πορεία της στην διοργάνωση".

"Ευχόμαστε δε ολόψυχα στην ΠΑΕ Άρης, να σημειώσει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και δηλώνουμε ότι βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό της



".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ