ΑΡΗΣ

Καλαϊτζής: "Ο κόσμος το κέρδισε"

Καλαϊτζής: "Ο κόσμος το κέρδισε"
Τσαλδάρης

O Άρης άφησε την σημαντική νίκη επί της Τσιμπόνα και προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό

" Ο στόχος μας τώρα είναι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, αυτό κοιτάμε μόνο", τόνισε ο Δημήτρης Τσαλδάρης με τον γκαρντ του Άρη όπως και οι Γιώργος Καλαϊτζής και Λάζαρος Αγαδάκος να αναφέρονται στην συμβολή του κόσμου στην ανατροπή και νίκη επί της Τσιμπόνα.

" Δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο με όλους μας να ήμασταν μαχητές και να παλέψαμε ως το τέλος. Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε κακή αμυντική και επιθετική λειτουργία και κάναμε αρκετά λάθη. Στο τέλος όμως με την συμπαράσταση του εκπληκτικού μας κόσμου που πραγματικά ήταν ο έκτος παίκτης, καταφέραμε να αντιστρέψουμε το αρνητικό αποτέλεσμα και να φτάσουμε στην νίκη", με τον Τσαλδάρη να καταλήγει: " Η ομάδα έδειξε κάποιες αδυναμίες αλλά στο τέλος μίλησε η καρδιά και το καθαρό μυαλό που είχαμε σε κάθε επίθεση αλλά και σε κάθε άμυνα", κι όσο για την συνέχεια: " Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα αφού έχουμε μπροστά μας πολλά δυνατά παιχνίδια τα οποία πρέπει να κερδίσουμε".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καλαϊτζής που για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν και πάλι ένας πραγματικός ηγέτης μέσα στο γήπεδο δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα της κερκίδας των φιλάθλων του Άρη δήλωσε: " Ο κόσμος ήταν ανεπανάληπτος με αυτό που έγινε να μην έχει ξαναγίνει.

Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν σε κανένα σημείο του αγώνα, ακόμη και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ και κυρίως εκεί και μας έδωσαν την δύναμη που θέλαμε. Ο κόσμος κέρδισε το παιχνίδι. Στο γήπεδο ήταν κάποιες κίτρινες φανέλες και ο κόσμος. Έτσι κερδίσαμε, έτσι κέρδισε ο Άρης και πραγματικά τους ευχαριστούμε

".

Κι όσο για τη νίκη επί της Τσιμπόνα; " Κάθε νίκη είναι γλυκιά κι αν και δεν παίξαμε καλά πάντως, κυρίως στην αρχή κρατάμε την νίκη αφού αυτό που μετράει είναι το 3-0 και συνεχίζουμε".

Με την άποψη του συμπαίκτη του για την συμβολή του κόσμου του Άρη στην νίκη επί της Τσιμπόνα συμφώνησε και ο Λάζαρος Αγαδάκος λέγοντας: " Ο κόσμος πήρε την νίκη. Αν δεν φώναζαν έτσι στο τέλος δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε την ανατροπή.

Μας έδωσε την δύναμη που χρειαζόμασταν ενώ είχαμε και πάλι έναν εκπληκτικό Τζερεμάια Μάσεϊ

", ενώ εν όψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: " Τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα και πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας ώστε να γίνουμε καλύτεροι".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ