ΑΡΗΣ

Ράιτ: "Το παν να κερδίζει η ομάδα"

Ράιτ: "Το παν να κερδίζει η ομάδα"
Ράιτ

O Mπρέισι Ράιτ με δηλώσεις του τόνισε ότι το σημαντικό είναι να κρδίζει ο Άρης

Το ηθικό όλων στο "στρατόπεδο" της ομάδας βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο μετά τις δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην Ευρωλίγκα με τον Μπρέισι Ράϊτ να επιβεβαιώνει στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ότι: " Μας δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση οι δύο νίκες μας στην Ευρωλίγκα, ειδικά η τελευταία απέναντι σε μια καλή και νεανική ομάδα όπως είναι η Λε Μαν και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Βρισκόμαστε σε έναν σκληρό όμιλο και είναι σημαντικό να κερδίζουμε τέτοιους αγώνες όπως ο προηγούμενος".

Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη αν και ήταν από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης κόντρα στην γαλλική ομάδα με 15 πόντους (εκ των οποίων οι 10 προήλθαν από την γραμμή των ελευθέρων βολών, έχοντας μάλιστα 100% ποσοστό ευστοχίας), εν τούτοις ο ίδιος ως ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού του δήλωσε: " Αν και σε ομαδικό επίπεδο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, σε ατομικό επίπεδο δεν θα έλεγα ότι έπαιξα καλά. Αυτό όμως που μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να κερδίζει η ομάδα".

Την ώρα που τα πανηγύρια μετά το σπουδαίο διπλό κόντρα στη Λε Μαν έχουν κοπάσει η σκέψη του Ράιτ αλλά και των υπολοίπων παικτών του Γκόρντον Χέρμπερτ έχει στραφεί αποκλειστικά πάνω στην ΑΕΚ. "Πιστεύω ότι και ο αγώνας με την ΑΕΚ θα έχει ευνοϊκή εξέλιξη για μας", υποστηρίζει με θέρμη ο 23χρονος άσος του Άρη και συνεχίζει: " Έχουμε λίγο χρόνο για να ξεκουραστούμε και σίγουρα το γεγονός ότι θα παίξουμε στην έδρα μας, μας τονώνει την αυτοπεποίθηση. Περιμένω να γίνει ένας σκληρός αγώνας και απλά συγκεντρωνόμαστε στην δική μας ομάδα. Κάνοντας αυτό, όλα θα πάνε καλά".

Φυσικά ο Μπρέισι Ράιτ δεν παραλείπει να κάνει ιδιαίτερη μνεία για τους 30 περίπου φιλάθλους του Άρη που ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, την Φρανκφούρτη και το Παρίσι φωνάζοντας ασταμάτητα επί 40’ υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας: " Οι φίλαθλοι του Άρη υποστηρίζουν την ομάδα με μοναδικό τρόπο. Όταν βλέπεις στην κερκίδα τόσα άτομα που ταξίδεψαν πάνω από οκτώ ώρες για να βρεθούν στο πλευρό του Άρη αυτό πιστεύω ότι τα λέει όλα", αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην αστέρας του ΝΒΑ και υπογραμμίζει: " Σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης φωνάζανε με όλη τους την δύναμη και μας έδωσαν την ώθηση που χρειαζόμασταν για να φτάσουμε στη νίκη.

Είναι καλό όμως να έχουμε φιλάθλους μας και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις για να βλέπουν οι αντίπαλοι μας ότι ο Άρης διαθέτει φιλάθλους που τον ακολουθούν παντού. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα και περιμένω αύριο να γεμίσουν και το δικό μας γήπεδο, βοηθώντας μας να κερδίσουμε και την ΑΕΚ".

Οι "κίτρινοι" επέστρεψαν από σήμερα στην δουλειά κάνοντας μια προπόνηση το πρωί, ενώ αύριο η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με μελέτη του αντιπάλου στο βίντεο. Η μοναδική απώλεια για τον Άρη ακούει στο όνομα του Ρέισον Τέρι. Ο απόφοιτος του Νορθ Καρολάινα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα αφού ακόμη εκκρεμεί η παραλαβή του σλοβάκικου διαβατηρίου του Τζερεμάια Μάσεϊ που όταν συμβεί θα αδειάσει μια θέση ξένου στην ομάδα.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ