EUROLEAGUE

Bραβεύσεις στο ΟΑΚΑ

Bραβεύσεις στο ΟΑΚΑ
Ομπραντοβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Ντέγιαν Μποντίρογκα θα βραβευθούν πριν το παιχνίδι με τη Ρόμα

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα παραλάβει και το βραβείο του καλύτερου προπονητή για την περσινή σεζόν, σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί πριν από την έναρξη του αγώνα των Πρωταθλητών Ευρώπης με τη Ρόμα.
Στις 20:00 ο Τζόρντι Μπερτομέου θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ, όπου θα μιλήσει για θέματα που αφορούν στην Ευρωλίγκα και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Oμπράντοβιτς: "Δύσκολο ματς"


Για την αναμέτρηση με τη Ρόμα την Τετάρτη μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τον κόσμο αλλά και τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

" Παίζουμε αύριο στο πρώτο επίσημο αγώνα μας στην Ευρωλίγκα, μπροστά στον κόσμο μας και σίγουρα πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο. Το έχω ξαναπεί άλλωστε ότι δεν είναι το ίδιο να παίζουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας και χωρίς αυτόν και καταλαβαίνω ότι έχουμε και αρκετά διαρκείας.

Περιμένω αύριο μία καλή ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα

…" σχολίασε ο Ομπράντοβιτς και συνέχισε: " Παίζουμε με μία ομάδα την οποία ξέρουμε πολύ καλά και έχει καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Στο 1 υπάρχουν ο Τζακέτι και ο Ούκιτς που αγωνίστηκε πέρυσι πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα, ενώ στις θέσει 2 και 3 είναι πολύ δυνατή με τον Χόκινς να αποτελεί σημαντικό παίκτη.

Στις θέσεις των φόργουορντ οι Τζέφενσον και Ντέχερ είναι πολύ καλοί επιθετικά, ενώ στο 4 και το 5 υπάρχουν ο παλιός Τονόλι και 3 νέοι παίκτες οι Λόρμπεκ, Φούτσκα και Γκαμπίνι. Είναι σημαντικό γεγονός ότι έχουν δώσει μέχρι σήμερα 6 επίσημα παιχνίδια και επειδή τα έχω δει όλα, από αγώνα σε αγώνα παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι. Αυτός είναι ένας λόγος που περιμένουμε αύριο ένα δύσκολο ματς, ο άλλος λόγος είναι ότι δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι.

Μετά το ματς με το Ρέθυμνο μιλήσαμε με τους παίκτες, αναλύσαμε το παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι η αντίδραση τους ήταν πολύ καλή. Χθες είχαμε μία καλή προπόνηση και σήμερα δουλέψαμε σκληρά. Με την σκληρή δουλειά μπορεί να έλθει η βελτίωση



".

"Σεβασμός σε όλες τις ομάδες"


Ο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ομίλου λέγοντας: " Κάθε γκρουπ είναι δύσκολο και όχι μόνο το δικό μας. Όλες οι ομάδες χρειάζονται σεβασμό καθώς και οι 8 ομάδες θέλουν να πάνε στους 16. Ο Παναθηναϊκός είναι φυσιολογικό να θεωρείται φαβορί στην διοργάνωση, άλλωστε είναι Πρωταθλητής Ευρώπης, όμως πρέπει να σεβόμαστε όλες τις ομάδες και να δεχόμαστε και εμείς τον σεβασμό από όλους.

Σχετικά με την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής απέναντι στο Ρέθυμνο ο "Ζοτς" τόνισε: "Με το Ρέθυμνο προετοιμαστήκαμε όπως για όλα τα ματς. Παίξαμε όμως άσχημα και στην άμυνα, αλλά και επιθετικά παρότι πετύχαμε 90 πόντους…

"

Στη προπόνηση ο Παύλος Γιαννακόπουλος


H προπόνηση του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε παρόντος του προέδρου των Πρωταθλητών Ευρώπης Παύλου Γιαννακόπουλου. Από κει και πέρα μοναδικός απόντας ήταν ο Ταταρούνης ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.











TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ