EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Μίροτιτς και Νέιπιερ είναι ετοιμοπόλεμοι για τον κρίσιμο αγώνα με την Παρτίζαν

Αρμάνι Μιλάνο: Μίροτιτς και Νέιπιερ είναι ετοιμοπόλεμοι για τον κρίσιμο αγώνα με την Παρτίζαν
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Τόσο ο Νίκολα Μίροτιτς, όσο και ο Σαμπάζ Νέιπιερ επέστρεψαν στη διάθεση του Ετόρε Μεσίνα και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εντός έδρας αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την Παρτίζαν (8/3, 21:30) για την 28η αγωνιστική της EuroLeague.

Ευχάριστα νέα για τον Ετόρε Μεσίνα και τους υποστηρικτές της Αρμάνι Μιλάνο, αφού οι Νίκολα Μίροτιτς και Σαμάζ Νέιπιερ επέστρεψαν στα πλάνα του 64χρονου τεχνικού και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στην εντός έδρας αναμέτρηση των Ιταλών κόντρα στην Παρτίζαν (8/3, 21:30, LIVE από το SPORT24).

Οι δύο αθλητές δεν βοήθησαν την ομάδα τους στο προηγούμενο εκτός έδρας ματς με τη Βιλερμπάν. Ο υψηλόσωμος φόργουορντ ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στη Γαλλία, ωστόσο δεν τέθηκε στη διάθεση του Μεσίνα, καθώς ταλαιπωρούνταν από στομαχικές διαταραχές.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μίροτιτς δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στη Stark Arena, λόγω του προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα.

Από πλευράς Παρτίζαν, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζέιμς Νάναλι και τον Όγκνιεν Γιαραμάζ, εξαιτίας ενοχλήσεων στον ώμο και μυικού τραυματισμού, αντίστοιχα.

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ