ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Ο Νίκολα Μίροτιτς θα απουσιάσει για εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της Αρμάνι, αμφίβολος για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο Νίκολα Μίροτιτς θα απουσιάσει για εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της Αρμάνι, αμφίβολος για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
OLIMPIAMILANO.COM

Ο Νίκολα Μίροτιτς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο και αναμένεται να μείνει στα πιτς για τις επόμενες εβδομάδες, όπως δήλωσε ο Ετόρε Μεσίνα, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολή τη συμμετοχή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR (22/12, 21:45) και εκείνη με τον Ολυμπιακό (2/1, 21:15).

Το πρόβλημα τενοντίτιδας που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο ο Νίκολα Μίροτιτς είναι σοβαρότερο από όσο μπορεί κανείς να πίστευε αρχικά. Όπως είπε ενδεικτικά ο Ετόρε Μεσίνα μετά την ήττα της Αρμάνι από την Παρτίζαν στην 13η αγωνιστική της EuroLeague, ο Μαυροβούνιος φόργουορντ θα πρέπει να μείνει εκτός δράσεις για τις επόμενες εβδομάδες, χωρίς να προσδιορίσει το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

"Κάναμε απαίσιες επιλογές. Σίγουρα μας λείπει ο Μίροτιτς, ακόμα ψάχνουμε για πόιντ γκαρντ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Έχουμε αρκετούς παίκτες για να αντέξουμε και να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό. Ο Μίροτιτς; Σίγουρα μιλάμε για απουσία εβδομάδων, αλλά ίσως και παραπάνω. Θα ολοκληρώσει όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνει και την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο καλύτερος δρόμος αποκατάστασης", ανέφερε ενδεικτικά ο κόουτς Μεσίνα.

Κάπως έτσι, διέλυσε και τις αμφιβολίες των Σέρβων οπαδών που με πλακάτ που σήκωσαν στην Stark Arena, κατηγορώντας τον Μίρο ότι προσποιήθηκε τον τραυματισμό του για να μην ταξιδέψει στο Βελιγράδι, μετά την ακύρωση της αρχικής συμφωνίας που είχε με την Παρτίζαν το καλοκαίρι.

Να σημειώσουμε πως έτσι, ο Μίροτιτς σίγουρα δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην 14η αγωνιστική της EuroLeague κόντρα στην πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα (15/12, 21:30), ενώ όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα προλάβει τα ματς με Παναθηναϊκό AKTOR (22/12, 21:45) στο Μιλάνο και Ολυμπιακό (2/1, 21:15) στο ΣΕΦ, στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ