ΜΑΡΟΥΣΙ

Άρης-Μαρούσι: 79-85

Άρης-Μαρούσι: 79-85
Μιλισάβλιεβιτς

Δύο νίκες στο Αλεξάνδρειο και πανάξια στους "4" το Μαρούσι που νίκησε με 85-79 τον Άρη. Περιμένει ο ΟΣΦΠ

Για τρίτο σερί παιχνίδι, κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μιλισάβλιεβιτς που σημείωσε 26 πόντους και "μίλησε" στα κρίσιμα σημεία. Οι Στίβενσον και Μπράιαντ έβαλαν τη δική τους "σφραγίδα", όπως και ο αειθαλής Νίκος Μπουντούρης ο οποίος "σκότωσε" σε δύο φάσεις τους Θεσσαλονικείς. Όσον αφορά στο στρατόπεδο του Άρη, ο Τζερεμάια Μάσεϊ, ήταν ο κορυφαίος της ομάδας με 27 πόντους (αλλά και δύο χαμένες βολές στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα), ενώ ο Ουάσιγκτον που είχε 20 ακολούθησε στο σκοράρισμα αλλά έκανε και κακές επιλογές.

Συγκλονιστικός ήταν και πάλι ο Σάββας Ηλιάδης, αλλά ο Γκόρντον Χέρμπερτ, τον ξέχασε για αρκετή ώρα στον πάγκο στο τελευταίο δεκάλεπτο χρησιμοποιώντας τον τραυματία Δημήτρη Τσαλδάρη που είχε έντονους πόντους στη μέση και στο πρώτο δεκάλεπτο είπε ότι δεν θα ξαναγωνιστεί.

Ο αγώνας
Με οδηγό τον φορμαρισμένο Μιλισάβλιεβιτς να οργανώνει άριστα και τον Μπράιαντ να εκτελεί ακόμα κι έξω από τα 6.25, το Μαρούσι πραγματοποίησε πολύ καλό ξεκίνημα προηγούμενο με 0-7. Η εντολή του Μαρκόπουλου να πάει η ομάδα του σε χαμηλό ρυθμό και περνώντας την μπάλα κοντά στο καλάθι, το προβάδισμα διατηρήθηκε και έφτασε ως τους 8 (4-12) στο πεντάλεπτο με το πρώτο καλάθι του Μιλισάβλιεβιτς.
Τη σκυτάλη από πλευράς Άρη πήρε ο Τζερεμάια Μάσεϊ που "κατέβασε" αρκετά επιθετικά ριμπάουντ και σκόραρε για να βοηθήσει στο "ροκάνισμα" της διαφοράς που έπεσε ως τον πόντο (15-16) ένα δίλεπτο πριν ολοκληρωθεί δεκάλεπτο, με τη βοήθεια και του Σάββα Ηλιάδη. Από εκείνο το σημείο και μετά, όμως, ο Μιλισάβλιεβιτς απέδειξε γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, διαμορφώνοντας το 19-24 της πρώτης περιόδου.

Χωρίς ριμπάουντ και Τσαλδάρη
Η απώλεια του Τσαλδάρη αλλά και το γεγονός ότι στο ημίχρονο η διαφορά των ριμπάουντ στο ημίχρονο ήταν 10 (8-18) υπέρ του Αμαρουσίου, κόστισε στον Άρη παρά την απουσία του Μιλισάβλιεβιτς από την πεντάδα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου δεκαλέπτου. Ο Μάσεϊ σίγησε προς στιγμή και η πρωτοπορία της ομάδας του Μαρκόπουλου διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο δίλεπτο του πρώτου μέρους.

Όταν οι φιλοξενούμενοι με τον Μαυροειδή να εκμεταλλεύεται τα κενά στη ρακέτα του Άρη έκαναν το 31-37, οι "κίτρινοι" της Θεσσαλονίκης απάντησαν άμεσα με σερί 7-0 που τους έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα. Το τρίποντο του Ράιτ έκανε το 38-37, αλλά και πάλι ακολούθησε ένα επιμέρους 0-5 από τους Μιλισάβλιεβιτς και Καϊμακόγλου για να γίνει το 38-42. Ο Μάσεϊ με το πρώτο του καλάθι μετά από ώρα, μείωσε σε 40-42 και ο Νίκος Μπουντούρης με δύο βολές έκανε το 40-44 του ημιχρόνου.

Χαλάρωσε ο Άρης-ξέσπασε το Μαρούσι
Παρότι δεν μπόρεσε να προσπεράσει γρήγορα, ο Άρης, ξεκίνησε καλύτερα στην τρίτη περίοδο και μετά το 40-46 που έκανε μετά από επιθετικό ριμπάουντ ο Μαυροειδής, απάντησε με σερί 6-0 για να ισοφαρίσει 46-46. Το Μαρούσι, όμως, δεν πανικοβλήθηκε αφού με τον Μιλισάβλιεβιτς και πάλι ανέκτησε την πρωτοπορία.

Από εκείνο το σημείο και μετά, η απόδοση των γηπεδούχων έπεσε αισθητά. Χωρίς όρεξη και με τον Ηλιάδη να μην μπορεί να βοηθήσει, ένας Μάσεϊ δεν έφερε την άνοιξη. Οι βεβιασμένες επιλογές και το θολωμένο μυαλό κυριάρχησαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία διαφορά 9 πόντων (56-65) η μεγαλύτερη στο ματς, ύστερα από την τεχνική ποινή την οποία δέχθηκε ο Ηλιάδης, όταν εκνευρισμένος κλώτσησε την μπάλα. Το 56-67 του τρίτου δεκαλέπτου, διαμόρφωσε ο Μπουντούρης με πολύ δύσκολο καλάθι.

Η ψυχραιμία στις βολές και το τέλος του φετινού Άρη
Με την... πλάτη στον τοίχο βρέθηκε ο Άρης στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου όταν ο Μπουντούρης με τρίποντο από τα 10 μέτρα έδωσε "αέρα" 14 πόντων (56-70) στην ομάδα του και αυτό ανάγκασε ακόμα και τον Δημήτρη Τσαλδάρη να παίξει παρά τους έντονους πόντους στη μέση. Παρόλα αυτά οι Θεσσαλονικείς δεν σταμάτησαν να παλεύουν και κατάφεραν να φτάσουν σε ένα σερί 10-0 με ηγέτη τον Μάσεϊ που πήρε ριμπάουντ και σκόραρε. Το επιμέρους σκορ υπέρ του Άρη "έσπασε" ο Μιλισάβλιεβιτς με ένα εκπληκτικό καλάθι από το χάι ποστ έχοντας κρεμασμένους δύο παίκτες πάνω του.

Αυτό το δίποντο "έσπασε" το ψυχολογικό αβαντάζ που είχε δημιουργήσει το σερί του Άρη με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να συνέλθουν. Η διαφορά έφτασε και πάλι στους 7 (67-74) και τις πρωτοβουλίες πήρε ο Ουάσιγκτον, που αρχικά αστόχησε σε κάποιες προσπάθειες αλλά έκανε δύο λεπτά πριν το τέλος το 72-75 με τρίποντο.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους παίκτες του Χέρμπερτ, που δέχθηκαν δύο βολές από τον Μιλισάβλιεβιτς για να γίνει το 72-77 από το οποίο ουσιαστικά δεν επέστρεψαν. Στις βολές δεν ήταν ψύχραιμοι, ο Μάσεϊ αστόχησε στις κρισιμότερες στην επόμενη φάση και με όπλο την ψυχραιμία του Χαραλαμπίδη από τη γραμμή (6/6), οι αθλητές του Σούλη Μαρκόπουλου έφυγαν με την πρόκριση από το "Αλεξάνδρειο" το οποίο άλωσαν για δεύτερη φορά.

Tα δεκάλεπτα: 19-24, 40-44, 56-67, 79-85

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Άρης (Χέρμπερτ): Τέρι 3 (1), Τσαλδάρης, Ουάσιγκτον 20 (2), Ράιτ 9 (1), Καλαϊτζής 3 (1), Ηλιάδης 13, Μπόισα, Μότολα 4, Μάσεϊ 27

Μαρούσι (Μαρκόπουλος): Στίβενσον 7 (1), Χαραλαμπίδης 8, Μπουντούρης 7 (1), Τζάζβιν 8, Μπράιαντ 14 (2), Στεφανίδης, Μαυροειδής 6, Μιλισάβλιεβιτς 26 (2), Καϊμακόγλου 9 (1)

Νεύρα μετά το τέλος και επίθεση στον Σκόρδα
Μεγάλη ένταση επικράτησε στις κερκίδες μετά το τέλος του αγώνα, γεγονός που ανάγκασε τους άνδρες της εταιρίας "σεκιούριτι" να επέμβουν. Από τα επεισόδια δεν γλύτωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας. Φίλαθλος κινήθηκε απειλητικά στη θύρα των επισήμων και του επιτέθηκε, επενέβησαν όμως οι ψυχραιμότεροι και τον απομάκρυναν.

Κατά την έξοδο του από το παρκέ αποδοκιμάστηκε έντονα ο προπονητής της ομάδας Γκόρντον Χέρμπερτ, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Τζερεμάια Μάσεϊ αποχαιρέτησε με νόημα τον κόσμο πριν την είσοδό του στα αποδυτήρια.

Πριμ 100.000 ευρώ από τον Άρη Βωβό
Τους παίκτες του Αμαρουσίου θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το βράδυ της Πέμπτης, ο πρόεδρος, Άρης Βωβός. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι οι παίκτες θα μοιραστούν πριμ 100.000 ευρώ.

Η αποστολή της ομάδας αναμένεται από τη Θεσσαλονίκη στις 23.10 και στο αεροδρόμιο αναμένεται να βρεθούν εκτός του κυρίου Βωβού, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης και φίλαθλοι της ομάδας για να αποθεώσουν τους παίκτες.

Όπως ανέφερε η συγχαρητήρια ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: " Αμέσως μετά όλοι θα κατευθυνθούν σε ταβέρνα για φαγητό και των χαμηλών τόνων επινίκεια γιατί το Σάββατο είναι προγραμματισμένος ο πρώτος ημιτελικός με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αλεξανδρής, ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον κόσμο του Άρη: " Ευχαριστούμε θερμά τον Άρη για την εκπληκτική φιλοξενία του. Ήταν ένα παράδειγμα προς μίμηση και να είστε σίγουροι ότι το ίδιο θα λέγαμε ακόμη και σε περίπτωση που δεν κερδίζαμε. Ο Άρης ήταν η ομάδα που δίδαξε μπάσκετ όλους τους έλληνες και τώρα με την συμπεριφορά των εξαιρετικών φιλάθλων του μας έμαθε όλους πως πραγματικά πρέπει να είναι η ατμόσφαιρα στα γήπεδα. Μπράβο και πάλι μπράβο τους".

Μαρκόπουλος: " Σωστή προετοιμασία"
Στην καλή προετοιμασία του Αμαρουσίου, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Σούλης Μαρκόπουλος, που ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να έρθει η πρόκριση στους ημιτελικούς.

" Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βοήθησαν την ομάδα να φθάσει στα πλέι οφ, τους συνεργάτες μου οι οποίοι έκαναν πάρα πολλή δουλειά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου".

" Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μας. Ξέρω τι σημαίνει Άρης και Αλεξάνδρειο, δηλαδή την πίεση που ασκεί ο κόσμος. Πρόκειται για ένα από τα πιο δυναμικά γήπεδα σε όλη την Ελλάδα και το κέρδος μας ήταν ότι αντέξαμε σε αυτή την πίεση και δεν βγήκαμε από τα… νερά μας".

Αναφερόμενος στην προετοιμασία της ομάδας του, είπε: " Όσο πιο πολλά παιχνίδια παίζεις με μία ομάδα τόσο καλύτερα την μαθαίνεις. Έτσι προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά πάνω στην άμυνα του Άρη που είναι και η δύναμή του".

" Τα καταφέραμε αρκετά καλά. Στην άμυνά μας είχαμε στόχους και δεν αφήσαμε τους παίκτες του Άρη να μας δημιουργήσουν ρήγματα. Ένας στόχος ήταν να κρατήσουμε τον Άρη κοντά στο σκορ στα πρώτα τρία δεκάλεπτα".

" Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που δεν έχασαν τη συγκέντρωσή. Όλοι λένε ότι ο προπονητής στις νίκες έχει πολλούς φίλους και ζει τις ήττες μόνος του. Στη ζωή δεν κερδίζεις πάντα. Σημασία έχει το πόσο σου στοιχίζει αυτή η ήττα γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι. Ο προπονητής έχει μεγάλο στρεσάρισμα και πρέπει να ανταπεξέρχεται σε πολλά πράγματα".

"Όσο πιο μεγάλος είναι ο στόχος τόσο και το άγχος. Ξέρω ότι οι φίλοι του Άρη είναι απαιτητικοί και δεν είναι τυχαίο αυτό. Κάθε φίλαθλος θέλει η ομάδα του να είναι στα καλύτερα σαλόνια της Ευρώπης

".

Από πλευράς παικτών Αμαρουσίου, μίλησε ο Κώστας Χαραλαμπίδης: " Καταρχήν πριν πω οτιδήποτε θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που βρίσκονται σε αυτήν την ομάδα. Η επιτυχία βάση των δεδομένων που υπήχαν είναι τεράστια. Δείξαμε πολύ μεγάλο χαρακτήρα μετά την ήττα στο Μαρούσι και κερδίσαμε ομάδα Ευρωλίγκας. Σίγουρα πριν τη σειρά των παιχνιδιών κανείς δεν το πίστευε αλλά φθάνει που το πιστέψαμε. Ήταν μία επιβράβευση για τον πρόεδρό μας που είναι τόσο κοντά στην ομάδα".

Χέρμπερτ: " Ήμουν 100% αφοσιωμένος"
Τη δυσαρέσκειά του για την πορεία της ομάδας στα πλέι οφ εξέφρασε ο Γκόρντον Χέρμπερτ, που ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συμφωνήσει με την Μπάμπεργκ.

" Συγχαρητήρια στο Μαρούσι. Ξέραμε πριν την σειρά ότι όσο περνούσε ο καιρός έπαιζε και καλύτερα. Ήταν πολύ καλό στον δεύτερο γύρο και τα παιχνίδια θα ήταν δύσκολα. Επιτρέψαμε στον αντίπαλο να σκοράρει 85 πόντους και δεν είχαμε την απαιτούμενη πειθαρχία στον τομέα των ριμπάουντ τα οποία χάσαμε".

Για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, εξήγησε: " Αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Από την στιγμή που χάνεις κάποιον στόχο η ευθύνη πέφτει πάνω στον προπονητή".

Για το αν η χρονιά είναι πλέον αποτυχημένη, τόνισε: " Δεν το πιστεύω. Έτσι μπορεί να κρίνει κάποιος και συνήθως όλοι κρίνονται από το τέλος και το τελικό αποτέλεσμα".

Όσο για την επόμενη μέρα για τον ίδιο στον Άρη; " Δεν έχω σκεφτεί για του χρόνου απλά τη στιγμή αυτή είμαι πολύ δυσαρεστημένος για ότι έγινε και πολύ στενοχωρημένος για την έκβαση που είχαν τα πράγματα για τον σύλλογο. Το λιγότερο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να μπούμε στα ημιτελικά και να παλέψουμε για την τρίτη θέση κάτι που δεν το κάναμε".

Τέλος αναφέρθηκε στη φήμη που υπήρχε ότι ήδη είχε συμφωνήσει με την Μπάμπεργκ: " Δεν είναι αλήθεια 100% ήμουν αφοσιωμένος στην δουλειά μου στον Άρη".

Τέλος, ο σέντερ του Άρη, Χάνο Μότολα, τόνισε: " Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στο Μαρούσι. Ήταν πιο πειθαρχημένοι από μας και στους δύο τομείς του παιχνιδιού. Απλά εκμεταλλεύθηκε κάθε λάθος που κάναμε και σκόραρε εύκολα καλάθια σε κάθε παιχνίδι της σειράς".

Η εξέλιξη του αγώνα:

1' Έναρξη 1ης περιόδου
1' Δίποντο Μαρούσι Μπράιαντ (0-2)
2' Τρίποντο Μαρούσι Μπράιαντ (0-5)
3' Δίποντο Μαρούσι Στίβενσον (0-7)
Καλό ξεκίνημα για το Μαρούσι που πιάνει στον ύπνο τον Άρη
3' Δίποντο Άρης Μάσεϊ (2-7)
Οι πρώτοι πόντοι για τους γηπεδούχους
3' Δίποντο Άρης Ουάσιγκτον (4-7)
4' Δύο βολές Μαρούσι Μπράιαντ (4-9)
5' Καλάθι και φάουλ Μαρούσι Μιλισάβλιεβιτς (4-12)
5' Τάιμ-άουτ Άρης Χέρμπερτ
Για ακόμα μία φορά χαλαρώνει ο Άρης και ο Κανδός ζητάει τάιμ άουτ
5' Δίποντο Άρης Ηλιάδης (6-12)
5' Δίποντο Άρης Μάσεϊ (8-12)
6' Δίποντο Μαρούσι Μπράιαντ (8-14)
7' Δίποντο Άρης Μάσεϊ (10-14)
7' Δίποντο Μαρούσι Μιλισάβλιεβιτς (10-16)
7' Τρίποντο Άρης Ουάσιγκτον (13-16)
8' Δίποντο Άρης Μάσεϊ (15-16)
8' Δίποντο Μαρούσι Καϊμακόγλου (15-18)
9' Δίποντο Άρης Ηλιάδης (17-18)
Σε καλή μέρα και πάλι ο Σάββας που δίνει λύσεις
9' Δίποντο Μαρούσι Μιλισάβλιεβιτς (17-20)
10' Δίποντο Μαρούσι Τζάζβιν (17-22)
10' Δίποντο Άρης Μάσεϊ (19-22)
10' Δίποντο Μαρούσι Μιλισάβλιεβιτς (19-24)
10' Λήξη 1ης περιόδου 19-24
Με τον Μιλισάβλιεβιτς και πάλι να είναι ασταμάτητος, η ομάδα της Αθήνας κλείνει προηγούμενη το δεκάλεπτο
11' Έναρξη 2ης περιόδου
11' Καλάθι και φάουλ Άρης Μάσεϊ (21-24)
12' Σχόλιο
2/5 βολές από τον Μάσεϊ που διαμορφώνει το 23-24 και φτάνει τους 14 πόντους
13' Δίποντο Μαρούσι Τζάζβιν (23-26)
14' Δίποντο Άρης Μότολα (26-27)
15' Τρίποντο Μαρούσι Καϊμακόγλου (26-30)
15' Καλάθι και φάουλ Άρης Ηλιάδης (28-30)
15' Τρίποντο Μαρούσι Μιλισάβλιεβιτς (28-33)
15' Τρίποντο Άρης Καλαϊτζής (31-33)
16' Δίποντο Μαρούσι Μαυροειδής (31-35)
17' Τάιμ-άουτ Άρης Χέρμπερτ
Δεν καταφέρει να προσπεράσει στο σκορ ο Άρης, τη στιγμή που ο Τσαλδάρης λόγω πόνων στη μέση δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του ματς
17' Δίποντο Μαρούσι Μαυροειδής (31-37)
17' Δίποντο Άρης Μότολα (33-37)
18' Δίποντο Άρης Ηλιάδης (35-37)
18' Τρίποντο Άρης Ράιτ (38-37)
Πρώτο καλάθι για τον Αμερικανό και πρώτο προσπέρασμα από τον Άρη
18' Φάουλ Άρης Ηλιάδης (3ο)
18' Δύο βολές Μαρούσι Μιλισάβλιεβιτς (38-39)
19' Καλάθι και φάουλ Μαρούσι Καϊμακόγλου (38-42)
Με σερί 0-5 απάντησε το Μαρούσι στο προβάδισμα του Άρη
19' Δίποντο Άρης Μάσεϊ (40-42)
19' Δύο βολές Μαρούσι Μπουντούρης (40-44)
20' Λήξη ημιχρόνου 40-44
Το Μαρούσι έχει κερδίσει τα ριμπάουντ και τις εντυπώσεις στο πρώτο μέρος με τον Μιλισάβλιεβιτς να δίνει και πάλι ρεσιτάλ. Από την άλλη πλευρά Μάσεϊ και Ηλιάδης είναι όλος ο Άρης με τον δεύτερο να έχει ήδη 3 φάουλ και τον Τσαλδάρη οριστικά εκτός αγώνα λόγω τρυματισμού στη μέση
21' Έναρξη 3ης περιόδου
21' Δίποντο Μαρούσι Μαυροειδής (40-46)
Ακόμα ένα επιθετικό ριμπάουντ από τον ψηλό
22' Δίποντο Άρης Ουάσιγκτον (42-46)
22' Δίποντο Άρης Μάσεϊ (44-46)
Ξυπνάει ο Άρης πιέζοντας και φεύγοντας στον αιφνιδιασμό
23' Καλάθι και φάουλ Άρης Ουάσιγκτον (46-46)
Ισοφαρίζει ο Αμερικανός που απόψε έχει θετική παρουσία και ώριμες επιλογές
24' Τρίποντο Μαρούσι Μιλισάβλιεβιτς (46-49)
Απαντάει ο άσος του Αμαρουσίου στο σερί 6-0 του Άρη
24' Δίποντο Άρης Μάσεϊ (48-49)
25' Δίποντο Μαρούσι Χαραλαμπίδης (48-51)
25' Δύο βολές Άρης Μάσεϊ (50-51)
Στον πόντο και πάλι ο Άρης
26' Δίποντο Μαρούσι Τζάζβιν (50-53)
27' Τρίποντο Μαρούσι Μιλισάβλιεβιτς (50-56)
Ξέσπασμα του Αμαρουσίου που είναι ξανά στο +6
27' Δύο βολές Άρης Ηλιάδης (52-56)
27' Τρίποντο Μαρούσι Στίβενσον (52-59)
28' Δίποντο Άρης Ράιτ (54-59)
28' Δίποντο Μαρούσι Τζάζβιν (54-61)
29' Δύο βολές Άρης Ηλιάδης (56-61)
29' Δίποντο Μαρούσι Στίβενσον (56-63)
29' Τεχνική ποινή Άρης Ηλιάδης
4ο φάουλ του Ηλιάδη που χάνει τη μπάλα και την κλωτσάει δυνατά
29' Δύο βολές Μαρούσι Μιλισάβλιεβιτς (56-65)
30' Δίποντο Μαρούσι Μπουντούρης (56-67)
Ξεφεύγει η διαφορά και πλέον το Μαρούσι γίνεται το φαβορί για τη νίκη
30' Λήξη 3ης περιόδου 56-67
Μεγάλη διαφορά για το Μαρούσι που πλέον έχει τον πρώτο λόγο στο ματς, απέναντι στον Άρη που δείχνει να τα έχει χαμένα
31' Έναρξη 4ης περιόδου
32' Τρίποντο Μαρούσι Μπουντούρης (56-70)
Με την πλάτη στον τοίχο ο Άρης
32' Δίποντο Άρης Ράιτ (58-70)
32' Τάιμ-άουτ Άρης Χέρμπερτ
Άντε να συμμαζέψει τη διαφορά ο Καναδός που καλεί τους παίκτες κοντά του
33' Δίποντο Άρης Ουάσιγκτον (60-70)
34' Τρίποντο Άρης Τέρι (63-70)
Στους 7 η διαφορά με τον Άρη να κάνει την ύστατη προσπάθεια
34' Τάιμ-άουτ Μαρούσι Μαρκόπουλος
Βλέποντας τον Άρη να πιέζει και να μειώνει στους 7 ο Σούλης καλεί τάιμ άουτ
35' Φάουλ Μαρούσι Τζάζβιν (4ο)
Παίρνει το επιθετικό ριμπαόυντ ο Μάσεϊ και κερδίζει το φάουλ. Βάζει τη μία βολή αλλά κερδίζει ο ίδιος το ριμπάουντ και η ομάδα του έχει εκ νέου την κατοχή
35' Δίποντο Άρης Μάσεϊ (66-70)
36' Δίποντο Μαρούσι Μιλισάβλιεβιτς (66-72)
Σπάει το σερί 10-0 του Άρη ο πολύπειρος γκαρντ
37' Δίποντο Μαρούσι Μπράιαντ (67-74)
37' Δίποντο Άρης Ουάσιγκτον (69-74)
38' Τρίποντο Άρης Ουάσιγκτον (72-75)
Μετά από δύο κακές επιλογές ο Αμερικανός σκοράρει ένα κρίσιμο τρίποντο
38' Τάιμ-άουτ Άρης Χέρμπερτ
38' Φάουλ Άρης Ράιτ (2ο)
39' Τάιμ-άουτ Μαρούσι Μαρκόπουλος
39' Δύο βολές Μαρούσι Μιλισάβλιεβιτς (72-77)
39' Φάουλ Μαρούσι Στίβενσον (5ο)
Επιθετικό που κερδίζει ο Μάσεϊ
40' Σχόλιο
Δύο χαμένες βολές από τον Μάσεϊ στο πιο κρίσιμο σημείο
40' Δύο βολές Μαρούσι Μιλισάβλιεβιτς (73-79)
40' Δύο βολές Άρης Ουάσιγκτον (75-79)
40' Δύο βολές Μαρούσι Χαραλαμπίδης (75-81)
40' Δύο βολές Μαρούσι Χαραλαμπίδης (75-83)
40' Δίποντο Άρης Μάσεϊ (77-83)
40' Δύο βολές Μαρούσι Χαραλαμπίδης (77-85)
40' Καλάθι και φάουλ Άρης Ράιτ (79-85)
40' Λήξη αγώνα 79-85
Μεγάλη νίκη για το Μαρούσι που περνάει πανάξια στους "4"















































































TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ