ΜΑΡΟΥΣΙ

Καϊμακόγλου: "Πιστεύουμε"

"Πιστεύουμε στους εαυτούς μας" τόνισε ο Κώστας Καϊμακόγλου ενόψει του τρίτου προημιτελικού με τον Άρη

Είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα τελικού και για τις δυο ομάδες, με όποιες δυσκολίες αυτό συνεπάγεται. Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες, με εξαίρεση τον τραυματία Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος να επιστρέψει , παρά την προσπάθεια που καταβάλει.Πριν από την προπόνηση στην ομάδα μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος Παναγιώτης Αλεξανδρής.

Έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητικό τιμ για την τεράστια προσπάθεια που έχουν καταβάλει , τους τόνισε ότι ανεξάρτητα ποιο θα είναι το αποτέλεσμα θα πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι για την παρουσία τους αλλά επιπλέον τους τόνισε ότι πιστεύει στις δυνατότητές τους που μπορούν να τους οδηγήσουν ένα βήμα πιο μακριά.

"Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί πλέον κρίνεται η πρόκριση . Συνεπώς είναι δύσκολο και για τις δυο ομάδες γιατί δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία. Το τι προηγήθηκε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια και το πώς διαμορφώθηκε το 1-1 δεν έχει πια καμία σημασία. Πλέον χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό στο παρκέ.

Ο Άρης είναι μια εξαιρετική ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα και από την αρχή της σειράς θεωρείται φαβορί. Για να τον κερδίσεις, ειδικά στο Αλεξάνδρειο, πρέπει να παίξεις καλά σε όλους τους τομείς. Εμείς εξακολουθούμε να το πιστεύουμε στους εαυτούς μας και να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας"

τόνισε ο Κώστας Καϊμακόγλου



TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ