ΑΡΗΣ

Από τις 17:00 τα εισιτήρια

Από τις 17:00 τα εισιτήρια
ΑΡΗΣ ΟΠΑΔΟΙ

Ξεκινάει το απόγευμα της Δευτέρας η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο

" Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γνωστοποιεί στους φιλάθλους του, ότι θα αρχίσει από σήμερα το απόγευμα η διάθεση των εισιτηρίων για την πέμπτη αναμέτρηση της Γ’ Φάσης των φετινών play offs της Α1 για τις θέσεις 3-4 κόντρα στον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί την Τρίτη (19/06) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 18:45".

"Στηρίξτε τον αγαπημένο μας ΑΡΗ στον τελευταίο αγώνα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς γεμίζοντας το Αλεξάνδρειο και συνταχθείτε ενεργά στην προσπάθεια της ομάδας μας να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο

".

Οι τιμές των εισιτηρίων:Θύρα 1: 10 ευρώ
Θύρα 2-3: 20 ευρώ
Θύρα 4: 10 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 10 ευρώ

" Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους σήμερα από τις 17:00 έως τις 21:00 από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου, ενώ αύριο από τις 09:00 το πρωί από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και (τηλ. 2310 265-600) και τα εκδοτήρια του γηπέδου έως την έναρξη του αγώνα", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης με άπαντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να θεωρούν πως δεν θα μείνει ούτε ένα.

Δαμιανίδης: "Θα διαμορφωθεί το μέλλον μας"
Ως ένα παιχνίδι που θα διαμορφώσει το μέλλον του Άρη, χαρακτήρισε αυτό με τον Πανιώνιο, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης: " Το παιχνίδι που θα διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Αρη, το γήπεδο πρέπει να γεμίσει", ήταν τα πρώτα λόγια του "κίτρινου" παράγοντα.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι πρέπει να συμπαρασταθούν όλοι στην ομάδα: " Είμαστε σε εγρήγορση όλοι. Το θετικό αποτελέσματα είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα. Να δώσουμε όλοι μας ό,τι μας έχει απομείνει. Ψυχικά έχει κουράσει αυτό το πράγμα, γι' αυτό να δώσουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε. Η ομάδα ήταν έτοιμη και στην Αθήνα, εκεί έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει τη σειρά".

" Ήταν άτυχη στα τελευταία λεπτά του αγώνα και υπήρξε λίγη απροσεξία. Αυτά συμβαίνουν στα παιχνίδια. Η ομάδα είναι έτοιμη για τη νίκη. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και παίζουν για τη διάκριση από μόνοι τους, δε χρειάζεται πριμ σε τέτοια παιχνίδια ουσίας. Κάθε παίκτης γνωρίζει τι σημαίνει να παίζεις στην Ευρωλίγκα".

Οι διαιτητές του παιχνιδιού
Οι Πιτσίλκας, Μαστραφτσής και Χριστοδούλου, κληρώθηκαν να διαιτητεύσουν τον πέμπτο και κρισιμότερο μικρό τελικό, ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο, που θα γίνει την Τρίτη, στο Αλεξάνδρειο. Κομισάριοι θα είναι οι κύριοι Τσούλης και Σημιτόπουλος.

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ