ΑΡΗΣ

"Το μπάσκετ είναι το αύριο"

"Το μπάσκετ είναι το αύριο"
Ματσόν

"Το μπάσκετ είναι το αύριο για μας" δήλωσε ο Αντρέα Ματσόν, που δεν άφησε... περιθώρια στους παίκτες του

Ο Ιταλός τεχνικός με την άφιξη της αποστολής του Άρη στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα έδωσε ραντεβού με τους παίκτες του για το απόγευμα στις 18:30.
Από πλευράς των παικτών του Άρη άπαντες έδειχναν χθες μετά το τέλος του αγώνα στο κλειστό του Ελληνικό και την ήττα στην παράταση με 92-88 να μην μπορούν να πιστέψουν το πώς χάθηκε η ευκαιρία για το 3-1 και την ολοκλήρωση της σειράς των μικρών τελικών και την εξασφάλιση της εξόδου στην Ευρωλίγκα. Πλέον η αγωνία τους μεταφέρεται για το Αλεξάνδρειο το απόγευμα της Τρίτης στις 18:45 όπου άπαντες δείχνουν αποφασισμένοι για το 3-2 και την επίτευξη του στόχου της χρονιάς.

Ο Λούκα Παβίσεβιτς εξάλλου έδειξε να ξέρει τι τον περιμένει. "Θα έχουμε να παλέψουμε μπροστά σε 7.000 φίλους του Άρη", δείχνοντας να μην έχει ξεχάσει την περσινή του εμπειρία στο Αλεξάνδρειο ως προπονητής της Χέμοφαρμ στον επαναληπτικό ημιτελικό για το ULEB Cup όπου οι «κίτρινοι» πήραν την πρόκριση στον τελικό.

Εκείνος πάντως που βρέθηκε στο στόχαστρο των φιλάθλων του Πανιωνίου χθες ήταν ο Γιώργος Καλαϊτζής. Αρχικά με το πανό: "ΓΑΛΑ, ΑΓΝΟ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟY...", στη συνέχεια με τις ύβρεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα δίπλα από τον πάγκο του Άρη, εν συνεχεία τις αποδοκιμασίες στο παρκέ και τέλος κατά την αποχώρησή του.

Όσο για τον ίδιο; Ο Καλαϊτζής φρόντισε πάντως μετά τη λήξη να δώσει την δική του απάντηση λέγοντας στα εξής: "Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί θα τιμωρηθώ. Εγώ λειτουργώ κάτω από ορισμένους κανόνες και όχι ανεξέλεγκτα και στην ανωνυμία όπως ορισμένοι. Φάνηκε ότι έχουν κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί μου το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω", και κατέληξε: "Δεν ασχολούμαι με... πρεζόνια".

Όσο για τον Δημήτρη Τσαλδάρη; "Αυτό που προέχει για μας τώρα είναι η αναμέτρηση της Τρίτης στο Αλεξάνδρειο. Ένας αγώνας τελικός για μας που θα πρέπει να τον κερδίσουμε πάση θυσία", υπογράμμισε ο γκαρντ του Άρη που χθες στο Ελληνικό σταμάτησε στους 22 πόντους με 6/8 τρίποντα κι όσο για την χθεσινή ήττα από τον Πανιώνιο στο Ελληνικό είπε: "Η αλήθεια είναι ότι υποπέσαμε σε κάποια λάθη που μας στέρησαν τελικά να πανηγυρίσουμε τη νίκη στο τέλος".

Από την πλευρά του ο Γιάννης Γιαννούλης, που το πρωί στις Φώκιες της Χαλκιδικής βάφτισε το γιο του με νονό τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, δήλωσε: "Χάσαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία της χρονιάς αφού δεν μπορείς να παίζεις το πιο κρίσιμο σημείο αυτής κι ενώ κερδίζεις με 7 πόντους ένα λεπτό πριν το τέλος να χάνεις το παιχνίδι", κι όσο για το ματς της Τρίτης τόνισε: "Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Τρίτης όπου αντέχει δεν αντέχει το σώμα μας θα πρέπει να αντέξει και να τελειώνουμε την υπόθεση πρόκριση στην Ευρωλίγκα".

Τέλος ο Μάικ Ουίλκινσον είπε πως: "Η μπάλα έκανε το χατίρι στο τέλος της κανονικής διάρκειας στον Πανιώνιο και στα μεγάλα και απίστευτα σουτ των παικτών του. Εμείς πλέον κοιτάμε μπροστά και το παιχνίδι της Τρίτης στο Αλεξάνδρειο όπου με την βοήθεια του κόσμου μας πάμε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκρισή μας στην Ευρωλίγκα".












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ