ΑΡΗΣ

"Υπάρχει μόνο το... 5ο ματς"

"Υπάρχει μόνο το... 5ο ματς"
Παβίσεβιτς

Στο πέμπτο ματς στρέφουν την προσοχή τους οι πρωταγωνιστές του τέταρτου μικρού τελικού

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Kαταφέραμε και μείνουμε κοντά στο παιχνίδι. Στο τέλος δεχτήκαμε τα κρίσιμα σουτ από τον Πανιώνιο, που μας νίκησε δίκαια" τόνισε ο Τζερεμάια Μάσεϊ.

"Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι, που ήταν... χωρίς αύριο για μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Άρης έβαλε κάποια μεγάλα σουτ, αλλά στο τέλος γυρίσαμε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Πάμε για τον πέμπτο τελικό. Γυρίσαμε από την κόλαση και ίσως να έχουμε εμείς την ψυχολογία. Τώρα πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε"
ήταν τα λόγια του Στράτου Περπέρογλου.

"Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο αφού πήγε τη σειρά στο πέμπτο παιχνίδι και τα αξίζει. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε μόνο το επόμενο ματς. Να ξεχάσουμε το σημερινό και να σκεφτούμε τι θα κάνουμε στο 5ο γιατί δεν υπάρχει πλέον χρόνος να σκεφτόμαστε τι έγινε" σχολίασε ο Αντρέα Ματσόν.

"Κάναμε μεγάλο λάθος στο τελευταίο τρίποντο του Αρσλάν όπου δεν κάναμε φάουλ" παραδέχτηκε ο Ιταλός τεχνικός.

Τέλος ο Λούκα Παβίσεβιτς σχολίασε: "Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την καταπληκτική νίκη. Δείξανε ότι είχαν πολλά.... καρύδια να επιστρέψουν από την θέση που βρισκόμασταν και να πιστέψουμε ότι τίποτα δεν τελείωσε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου που πέτυχαν μία τέτοια νίκη στο τελευταίο εντός έδρας της χρονιάς που ήταν χωρίς αύριο.

Στο μπάσκετ δεν υπάρχει χθες. Υπάρχει μόνο το πέμπτο ματς και το αξίζαμε. Πρέπει να παλέψουμε και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά 2006-2007".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ