ΠΑΟΚ

Αναμονή της απάντησης του Δρόσου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΑΡΑ
Δροσος 1;&

Να... κλείσει το θέμα του Δημήτρη Δρόσου αναμένουν στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ τη Δευτέρα

Αν δηλαδή ο προεδρεύων του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, θα λάβει τα απαραίτητα παραστατικά μετά τις σχετικές διαβεβαιώσεις που έλαβε τις προηγούμενες μέρες από τον Δημήτρη Δρόσο.
Από την στιγμή που γίνει αυτό, στην περίπτωση που ο Δρόσος φανεί συνεπής, θα ξεκινήσει η διαδικασία της απεμπλοκής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον πρώην πρόεδρο της.

Σε περίπτωση ωστόσο που τα έγγραφα που υποσχέθηκε ότι θα στείλει δεν καλύπτουν ένα συγκεκριμένο ποσό τότε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ θα αποφασίσει για το πώς θα αντιδράσει.

Την ίδια ώρα οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κινούνται βάση του δικού τους πλάνου έχοντας ως στόχο την προσέγγιση πρώην προέδρων της ΚΑΕ αλλά και πρώην παράγοντες του συλλόγου. Παράλληλα την δική του πρόταση έχει καταθέσει εγγράφως στον Α.Σ. το μέλος του Ερασιτέχνη και της πρώην διοίκησης της ΚΑΕ, Κώστας Πανάκας, που με την σειρά της είναι υπό εξέταση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τέλος από το απόγευμα μπήκε στην τελική της ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο κλειστό του Σπόρτιγκ.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ