ΡΕΘΥΜΝΟ

Αιγάλεω-ΑΓΟΡ: 73-67

Αιγάλεω-ΑΓΟΡ: 73-67
Νικολαϊδης

Αήττητο παρέμεινε στην έδρα του το Αιγάλεω που νίκησε και τον ΑΓΟΡ με σκορ 73-67

Στα χαρτιά ήταν ντέρμπι, κάτι που αποδείχθηκε και στην πράξη, αν και το Αιγάλεω μέχρι στιγμής δείχνει καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα σε σύγκριση με τον ΑΓΟΡ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθούν δύο φορές με διαφορά δέκα πόντων, αλλά η ομάδα του Ρεθύμνου βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει, ειδικότερα στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν Αργύρης Πεδουλάκης εμπιστεύτηκε περισσότερο τον Γιάννη Γκαγκαλούδη.
Ο Έλληνας πλέι μέικερ έδωσε αρκετές επιθετικές λύσεις στην ομάδα του και την "ξεκόλλησε", την ώρα που το "Σίτι" δεν είχε σε καλή μέρα τον Τζάαμπερ, που ως γνωστόν είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές στα παιχνίδια της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Ωστόσο, ο Μάκης Νικολαϊδης ήταν σε καλή μέρα από την περιφέρεια, βοηθώντας το Αιγάλεω όταν ο ΑΓΟΡ έκανε την αντεπίθεσή του. Στο τέλος του πρώτου μέρος το σκορ ήταν 39-38, κάτι που δείχνει τη σκληρή μάχη που γινόταν στο Αιγάλεω.

Στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου ο ΑΓΟΡ πήρε προβάδισμα με δύο πόντους, αλλά το Αιγάλεω απάντησε και πέρασε μπροστά και με ένα 8-0 σερί πήρε μια διαφορά έξι πόντων, που στην ουσία ήταν και καθοριστική για τη νίκη των γηπεδούχων, που τελικά επικράτησαν με 73-67.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 39-38, 53-54, 73-67

Αιγάλεω: Νικολαϊδης 20 (3), Λόλας, Χόχλερ 5 (1), Μαγγουνής 3 (1), Τζάαμπερ 15 (1), Μπρέισι 7 (2), Καλλινικίδης, Πάτερσον 15 (1), Μάρας 8

ΑΓΟΡ: Νικολαϊδης, Κούμουλος, Τόπιτς 16 (2), Γκαγκαλούδης 14, Καραποστόλου 16 (3), Βαρδαβάς, Ο’ Μπάνον 7 (1), Ζούζα, Βουγιούκας 5.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά το τέλος του ματς, τόνισε: "Δεν αλλάζει ο στόχος μας. Θέλουμε να παραμείνουμε στην Α1 και όσο πιο γρήγορα τον πετύχουμε, τόσο καλύτερα για εμάς. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε, αλλά και που έχω δίπλα μου τον Αργύρη Πεδουλάκη, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί στον Πανελλήνιο".

Από την πλευρά του, ο Πεδουλάκης είπε: "Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα δυνατό ματς και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην ομάδα, αλλά η κούραση στο τέλος μας κέρδισε".

















TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ