ΑΕΚ

ΑΕΚ: Νέα αποχή από τις προπονήσεις ενόψει playoffs και πληρωμές

Οι παίκτες ΑΕΚ μετά από την ήττα από τον Απόλλωνα
Οι παίκτες ΑΕΚ μετά από την ήττα από τον Απόλλωνα EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες της ΑΕΚ Betsson έκαναν νέα αποχή από τις προπονήσεις λόγω των χρημάτων που τους οφείλονται, με την "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ να κάνει νέα κατάθεση ελπίζοντας ότι θα υπάρξει άμεση επιστροφή ενόψει των playoffs.

Τα προβλήματα συνεχίζονται στην ΑΕΚ Betsson. Η επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα βρήκε το κλειστό των Άνω Λιοσίων - ξανά - άδειο, αφού οι παίκτες αποφάσισαν εκ νέου να απέχουν (για τρίτη φορά τον τελευταίο μήνα) από τις προπονήσεις ζητώντας τα δεδουλευμένα τους, απειλώντας να μην κατέβουν στην σειρά των playoffs με τον Ολυμπιακό.

Αποτέλεσμα ήταν να κινητοποιηθεί εκ νέου ο Μάκης Αγγελόπουλος, καταθέτοντας ξανά μέρος των οφειλών στους παίκτες, με την ελπίδα ότι θα επιστρέψουν κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα. Κάτι που ενδεχομένως να συμβεί είτε σήμερα (8/5) το απόγευμα, είτε αύριο (9/5), σε περίπτωση που οι παίκτες δουν πράγματι τα λεφτά στους λογαριασμούς τους.

Όπως και να έχει, είναι σαφές ότι μία εφιαλτική σεζόν για τους "κιτρινόμαυρους" οδεύει προς το τέλος της με άσχημο τρόπο, με την ΑΕΚ Betsson να έχει προαναγγείλει σημαντικές αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο - με την τοποθέτηση του Βαγγέλη Αγγελόπουλου σε θέση Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου να είναι μία από αυτές - σε μία προσπάθεια να ανατρέψει το κλίμα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ