STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ - Άρης: Τι έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα για το 3on2

ΑΕΚ - Άρης: Τι έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα για το 3on2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε τι έγραψαν οι διαιτητές της αναμέτρησης στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη, που στιγματίστηκε από την αποβολή 17 (!) παικτών!

Ο δεύτερος μικρός τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη ήταν συγκλονιστικός , αλλά όσα έγιναν στα τελευταία 14.1'' της αναμέτρησης αρκούσαν για να μετατοπίσουν το ενδιαφέρον από το καθαρά αγωνιστικό σε... άλλα πράγματα. Όλα ξεκίνησαν με τον καυγά των Νώντα Παπαντωνίου και Ντομινίκ Ουότερς, για να ακολουθήσει γενική σύρραξη, με την είσοδο των παικτών των δύο ομάδων στο παρκέ.

Οι διαιτητές (Σπύρος Γκόντας, Γιάννης Φούφης, Δημήτρης Μπήτης) απομάκρυναν τους πάντες από το σημείο της έντασης, είδαν το instant replay και αποφάσισαν την αποβολή όλων (!) των εμπλεκομένων, με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί με 3on2 !

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και αφού αποσύρθηκαν στα αποδυτήριά τους, οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα για το περιστατικό:

14'' πριν τη λήξη της δ' περιόδου σημειώθηκε αψιμαχία μεταξύ των αθλητών:

  • Ντούσαν Σάκοτα (Νο15) και Νώντα Παπαντωνίου (Νο4) της ομάδας α' (ΑΕΚ), και
  • Ντόμινικ Ουότερς (Νο11) και Οκάρο Ουάιτ (Νο10) της ομάδας β' (Άρης)

και αποβλήθηκαν με "ντισκαλιφιέ".

Ταυτόχρονα, όλοι οι παίκτες και οι παράγοντες των δύο ομάδων (αναπληρωματικοί) εισήλθαν εντός αγωνιστικού χώρου με σκοπό να συμπλακούν μεταξύ τους, η οποία συμπλοκή απεφεύχθη με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Σύμφωνα με τον κανονισμό, οι μόνοι που δικαιούνται να εισέλθουν εντός του αγωνιστικού χώρου σε περίπτωση συμπλοκής είναι μόνο οι προπονητές και οι βοηθοί προπονητών των δύο ομάδων και αυτοί μόνο για να βοηθήσουν να σταματήσει η συμπλοκή, όπως και έγινε.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αποβληθούν από τον αγωνιστικό χώρο όλοι οι αναπληρωματικοί παίκτες και παράγοντες των δύο ομάδων και ο αγώνας να συνεχιστεί με τους εναπομείναντες παίκτες.

Στο ίδιο χρονικό σημείο, οπαδοί της ομάδας α' (ΑΕΚ) φώναζαν εν χορώ το σύνθημα "Πρίφτη μπ.... π... γιε". Ο αγώνας συνεχίστηκε και τελείωσε χωρίς άλλα προβλήματα

ΑΕΚ - Άρης: Τι έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα για το 3on2

ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΝΙΛ

Σε ό,τι αφορά τον Τζέρελ ΜακΝιλ, που αποβλήθηκε στο 17'21'' της αναμέτρησης, το δελτίο του ΔΕΝ κρατήθηκε από τους τρεις διαιτητές. Ο γκαρντ του Άρη, όπως και οι εμπλεκόμενοι στη σύρραξη στο φινάλε του αγώνα, αναμένει την τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικαστή, εν όψει και της τρίτης αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Nick Galis Hall (25/5, 19:00).

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ