STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ και Άρης τελείωσαν το παιχνίδι παίζοντας... 3on2

ΑΕΚ και Άρης τελείωσαν το παιχνίδι παίζοντας... 3on2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένας τσακωμός ανάμεσα στον Ντόμινικ Ουότερς και τον Νώντα Παπαντωνίου οδήγησε τους διαιτητές στην απόφαση να αποβάλλουν τους παίκτες από τους πάγκους. Με δύο παίκτες τελείωσε το παιχνίδι ο Άρης, με τρεις παίκτες η ΑΕΚ (VIDEOS)!

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ! Στα τελευταία 14.1'' του δεύτερου μικρού τελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν έχοντας μόλις τρεις παίκτες έκαστος στο παρκέ. Όχι, δεν έχετε διαβάσει λάθος: οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα παίζοντας... 3on3, κι όλα αυτά τη στιγμή που όλα διακυβεύονταν για τη νίκη!

Ένας καυγάς ανάμεσα στον Ντόμινικ Ουότερς και τον Ντούσαν Σάκοτα προκάλεσε μία μίνι σύρραξη, με τους πάγκους να μπαίνουν στο παρκέ για να σταματήσουν την ένταση. Μόνο που αυτό απαγορεύεται βάσει κανονισμού. Οι τρεις διαιτητές (Σπύρος Γκόντας, Γιάννης Φούφης, Δημήτρης Μπήτης) είδαν το instant replay, αποφασίζοντας την αποβολή των Ντούσαν Σάκοτα και Νώντα Παπαντωνίου (από την ΑΕΚ) και των Ντόμινικ Ουότερς και Οκάρο Ουάιτ (από τον Άρη), πριν συμβεί το ίδιο με τους... πάγκους.

Αποτέλεσμα; Ο αγώνας συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να έχουν από τρεις παίκτες στο παρκέ, σε ένα πρωτοφανές 3on3, πριν δούμε το 2on3! Ο λόγος; Η αποβολή με πέντε φάουλ του Θοδωρή Ζάρα. Κάπως έτσι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με την ΑΕΚ να παίρνει -γιατί είχαμε και... ματς την ίδια ώρα- τη νίκη με 89-84 και να κάνει το 2-0 στη σειρά των μικρών τελικών απέναντι στον Άρη.

Η στιγμή της διακοπής στο ΟΑΚΑ

Και το αποτέλεσμα με το 3on3 που έγινε... 2on3

Παρεμπιπτόντως, το παιχνίδι είχε πολλά ακόμη απρόοπτα, αφού στο 17'21'' ο Τζέρελ ΜακΝιλ αποβλήθηκε μετά τις δύο τεχνικές αποβολές που δέχθηκε από τον Σπύρο Γκόντα. Ακολούθως την "έπεσε" στον διεθνή διαιτητή, ζητώντας του τον λόγο .

Μέσα σε όλα, είδαμε τον αγώνα να διακόπτεται προσωρινά στην έναρξη της τελευταίας περιόδου επειδή έπεσε το ρεύμα στο γήπεδο!

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ