FORMULA 1

Χάμιλτον - Ferrari: Οι Ισπανοί επιβεβαιώνουν ότι ο Σάινθ φεύγει το 2025 για χάρη του Βρετανού

Ferrari driver Carlos Sainz of Spain, left, talks to Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain during a press conference at the Baku circuit, in Baku, Azerbaijan, Thursday, April 27, 2022. The Formula One Grand Prix will be held on Sunday April 30, 2023. (AP Photo/Sergei Grits)
Ferrari driver Carlos Sainz of Spain, left, talks to Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain during a press conference at the Baku circuit, in Baku, Azerbaijan, Thursday, April 27, 2022. The Formula One Grand Prix will be held on Sunday April 30, 2023. (AP Photo/Sergei Grits) AP

Η ισπανική εφημερίδα AS αναφέρει με βεβαιότητα τη διαφαινόμενη συμφωνία του Λιούις Χάμιλτον με τη Ferrari για το 2025, γράφοντας παράλληλα ότι ο Κάρλος Σάινθ έχει την πολυτέλεια της επιλογής ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές ομάδες της Formula 1 για το 2025.

Τα ξημερώματα το SPORT24 μετέδωσε τις πρώτες πληροφορίες της συγκλονιστικής αυτής εξέλιξης που, όπως όλα πλέον δείχνουν, θα βάλει τέλος το 2025 στην πολυετή συνεργασία του Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes F1 και θα εγκαινιάσει το νέο μεγάλο του κεφάλαιο ως οδηγού της Ferrari. Μια εξέλιξη που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις προσεχείς ημέρες.

Το θέμα φυσικά αφορά άμεσα τον ισπανικό Τύπο, καθώς η έλευση του Χάμιλτον θα ωθήσει τον Κάρλος Σάινθ στην έξοδο από το Μαρανέλο. Και οι πληροφορίες που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του 29χρονου επιβεβαιώνουν ότι η μεταγραφή-βόμβα του επτάκις πρωταθλητή στη Scuderia έχει ήδη συμφωνηθεί.

Η εφημερίδα AS γράφει ότι η συμφωνία Χάμιλτον-Ferrari έχει ήδη συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών, και συνεχίζει αναφέροντας πως για τον Κάρλος Σάινθ “δεν υπάρχει έλλειψη διαθέσιμων θέσεων. Για το 2025 υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στις Audi, Mercedes, Alpine, Aston Martin και Williams”.

Το άρθρο αναφέρει ότι ο Κάρλος σκέφτεται τρεις από τις πέντε αυτές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του από το 2025 και μετά, καθώς και ότι η απόφασή του μπορεί να ληφθεί και να ανακοινωθεί ακόμα και μέσα στο Φεβρουάριο.

Η AS εικάζει ότι οι τρεις επιλογές που σκέφτεται ο Σάινθ είναι η Mercedes, η Audi και η Aston Martin, αλλά αναφέρει με βεβαιότητα ότι πλέον ο δρόμος που βασίζει ο Ισπανός ξεκάθαρα πια τον οδηγεί μακριά από το Μαρανέλο.

TAGS FORMULA 1 F1 SCUDERIA FERRARI ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ