FORMULA 1

Ο πικραμένος Λιούις Χάμιλτον έκανε unfollow τη Formula 1 στο Instagram

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain, arrives for the end season picture ahead of the Emirates Formula One Grand Prix, at the Yas Marina racetrack in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Sunday, Dec. 12, 2021. (AP Photo/Hassan Ammar)
ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ AP

Ο Βρετανός, 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, συνεχίζει να δείχνει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που έχασε το φετινό τίτλο, αυτή τη φορά στα social media.

Όπως όλα δείχνουν, ο Λιούις Χάμιλτον παραμένει πικραμένος από τον τρόπο που τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα και με όλα όσα συνέβησαν στον τελευταίο αγώνα, δίνοντας τον τίτλο στον Μαξ Φερστάπεν.

Ούτε ο τίτλος του ιππότη, ούτε η ένθερμη υποδοχή του από την ομάδα της Mercedes, ούτε η ενδελεχή έρευνα που ανακοίνωσε η FIA για τα γεγονότα με το όχημα ασφαλείας στο Άμπου Ντάμπι χρυσώνουν το χάπι για τον Βρετανό.

Ο Λιούις συνεχίζει να δείχνει τη δυσαρέσκειά του, με κάθε τρόπο. Μετά την απουσία του από την τελετή απονομής της FIA, για την οποία μάλιστα ενδέχεται να τιμωρηθεί, ο Χάμιλτον σταμάτησε να ακολουθεί τον επίσημο λογαριασμό της Formula 1 στο Instagram!

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό τηρεί σιγή ιχθύος, καθώς δεν έχει ανεβάσει τίποτα από τις 11 Δεκεμβρίου. Λέτε τελικά τα σενάρια για αποχώρησή του από τη Formula 1, να γίνουν πραγματικότητα;

TAGS FORMULA 1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ