FORMULA 1

O Χόρνερ αντιμετωπίζει κατηγορίες για "απρεπή συμπεριφορά" από μέλος της Red Bull Racing

Red Bull Content Pool
MONZA, ITALY - SEPTEMBER 01: Red Bull Racing Team Principal Christian Horner looks on in the garage during practice ahead of the F1 Grand Prix of Italy at Autodromo Nazionale Monza on September 01, 2023 in Monza, Italy. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) RED BULL CONTENT POOL

Η Red Bull Racing ξεκίνησε τη διερεύνηση καταγγελίας υπαλλήλου της περί απρεπούς συμπεριφοράς του διευθυντή της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας De Telegraaf. Αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες ο Βρετανός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κρίστιαν Χόρνερ επέδειξε “απρεπή συμπεριφορά" προς ένα μέλος της ομάδας του Μίλτον Κινς, και η ανώτερη διοίκηση της Red Bull εξετάζει αυτόνομα και εις βάθος το ζήτημα για να διαπιστώσει αν ευσταθεί η καταγγελία στην οποία προχώρησε το μέλος της ομάδας.

Η De Telegraaf μάλιστα παραθέτει και τη δήλωση ενός εκπροσώπου της RBR, που αναφέρει πως “μετά την γνωστοποίηση στην εταιρεία των συγκεκριμένων πρόσφατων ισχυρισμών, ξεκίνησε ανεξάρτητη έρευνα. Αυτή η διαδικασία, η οποία ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, διεξάγεται από εξωτερικό, εξειδικευμένο δικηγόρο. Η εταιρεία λαμβάνει αυτά τα θέματα εξαιρετικά σοβαρά και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν. Δεν θα ήταν σκόπιμο να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή".

Ο ίδιος ο Χόρνερ δήλωσε, επίσης στη De Telegraaf, ότι “αρνούμαι κατηγορικά αυτούς τους ισχυρισμούς”. Ο Βρετανός είναι ο πιο μακροχρόνιος ηγέτης ομάδας της F1, καθώς βρίσκεται στη διεύθυνση της RBR από την ίδρυση της ομάδας, το 2005.

Οι κατηγορίες έρχονται μετά από την πιο επιτυχημένη σεζόν της ιστορίας της Red Bull, που κέρδισε 21 από τις 22 νίκες του 2023 και φυσικά το δεύτερο διαδοχικό τίτλο κατασκευαστών και τρίτο διαδοχικό οδηγών. Ο Χόρνερ πρόσφατα έλαβε τον τίτλο του “Commander of the British Empire” από τον Βασιλιά Κάρολο, και είναι παντρεμένος με την τραγουδίστρια Τζέρι Χάλιγουελ του συγκροτήματος Spice Girls.

TAGS FORMULA 1 F1 RED BULL ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΧΟΡΝΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ