ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Κουρτουά: Ενώνεται με Χάμιλτον και Ντι Κάπριο, "χρυσώνει" την αλυσίδα "Neat Burger"

Ο Κουρτουά ενώνεται με Χάμιλτον και Ντι Κάπριο, "χρυσώνει" την αλυσίδα "Neat Burger"
Ο Κουρτουά ενώνεται με Χάμιλτον και Ντι Κάπριο, "χρυσώνει" την αλυσίδα "Neat Burger" ©2022 MANU FERNANDEZ/ AP IMAGES

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει τις επενδύσεις, αυτή την φορά στην επιχείρηση του πιλότου της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον.

Η νέα επένδυση του Κουρτουά στην αλυσίδα μπέργκερ με την επωνυμία "Neat Burger" χρονολογείται από πέρυσι, αλλά τώρα ανακοινώθηκε επίσημα. Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης επένδυσε ένα μέρος του μισθού του, ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ στην επιχείρηση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη επιχειρηματική κίνηση του Τιμπού Κουρτουά. Ο 31χρονος τερματοφύλακας είχε πάντα επιχειρηματικές φιλοδοξίες. Επενδύει εδώ και αρκετά χρόνια σε επιχειρηματικά έργα στα οποία βλέπει ότι υπάρχει μέλλον.

Ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με την Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, είναι ο πρώτος επενδυτής στην αλυσίδα των vegan μπέργκερ. Ενώ ένας ακόμα σημαντικός μέτοχος είναι και ο ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η επιχειρηματική αυτοκρατορία του Λιούις Χάμιλτον μεγάλωσε πριν από μερικά χρόνια χάρη στην δημιουργία της πρώτης αλυσίδας vegan μπέργκερ στον κόσμο. Η μεγάλη επιτυχία της επιχείρησης του πιλότου της Mercedes αποδεικνύεται από τον αριθμό των καταστημάτων που έχουν ανοίξει, οκτώ από τα οποία βρίσκονται στο Λονδίνο.

TAGS ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ FORMULA 1 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ