ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Ο Λιούις Χάμιλτον, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τα vegan burgers

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain arrives for the third Formula One free practice at the Bahrain International Circuit in Sakhir, Bahrain, Saturday, March 4, 2023. The Bahrain GP will be held on Sunday March 5, 2023.(AP Photo/Ariel Schalit)
Lewis Hamilton AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Ο Χάμιλτον δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους πιλότους F1 με 7 παγκόσμιους τίτλους, αλλά και ένας σοβαρός επιχειρηματίας που χτίζει μια επιτυχημένη αυτοκρατορία.

Ο Λιούις Χάμιλτον, εκτός από 7 παγκόσμιους τίτλους στη Formula 1, έχει καταφέρει πολλά και εκτός πίστας όντας ένας εξαιρετικά επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ανάμεσα στις επενδύσεις του Βρετανού είναι και μια αναπτυσσόμενη αλυσίδα μπέργκερ με την επωνυμία “Neat”.

Όταν λέμε μπέργκερ, βέβαια, εννοούμε vegan burgers, καθώς ο Χάμιλτον είναι γνωστός λάτρης της συγκεκριμένης διατροφής. Το έξυπνο σλόγκαν άλλωστε της αλυσίδας είναι “0% Cow, 100% Wow”… Υποστηρικτής και επενδυτής στο Neat Burger είναι και ο αστέρας του Χόλιγουντ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η αλυσίδα ανοίγει το νεότερο κατάστημα της στο Μανχάταν (Νέα Υόρκη) τη Δευτέρα 17 Απριλίου, και ο Χάμιλτον δεν παρέλειψε να καλέσει όποιον περνάει από εκεί κοντά, με story στο Instagram.

Ο Λιούις Χάμιλτον, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τα vegan burgers
LEWIS HAMILTON INSTAGRAM

Ο 7άκις Πρωταθλητής Formula 1 έχει δημιουργήσει μια επιτυχημένη επιχειρηματική αυτοκρατορία και έχει καθαρή αξία εκατοντάδων εκατομμυρίων. Είναι επίσης συνιδιοκτήτης της ομάδας Ντένβερ Μπρόνκος στο NFL.

TAGS ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ