FORMULA 1

Η ταινία της Formula 1 με τον Μπραντ Πιτ ξεκινά γυρίσματα στο Σίλβερστοουν

Ο Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα της ταινίας της Formula 1
Ο Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα της ταινίας της Formula 1 AP IMAGES

Η κινηματογραφική ταινία του Χόλιγουντ στην οποία ο Μπραντ Πιτ θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενός βετεράνου οδηγού θα κάνει γυρίσματα ακόμα και στη διάρκεια των φετινών GP, ενώ η βάση της παραγωγής της θα είναι το Σίλβερστοουν της Βρετανίας.

Η ταινία, που δεν έχει αποκτήσει ακόμη ονομασία, έχει σε ρόλο συμβούλου τον Λιούις Χάμιλτον, την παραγωγή έχει αναλάβει ο διακεκριμένος Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ενώ σκηνοθέτης της είναι ο Τζόζεφ Κοζίνσκι που υπέγραψε το πρόσφατο Top Gun: Maverick.

Πολλά από τα γυρίσματά της θα γίνουν και κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών τριημέρων της Formula 1, από τη βάση της παραγωγής που βρίσκεται κοντά στην πίστα του Σϊλβερστοουν. Αυτό είναι κάτι που το σπορ θα πρέπει να ελέγξει, όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της F1, Στέφανο Ντομενικάλι.

Μιλώντας για την ταινία, ο Ιταλός είπε: "Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα στο Σίλβερστοουν πολύ σύντομα, και θα δείτε ότι θα είναι η πρώτη ταινία στην οποία βασικά (τα κινηματογραφικά συνεργεία) θα βρίσκονται μέσα στον αγώνα. Θα εισβάλλουν σε μεγάλο βαθμό από άποψη παραγωγής, και είναι κάτι που πρέπει να ελέγξουμε κατά κάποιον τρόπο".

Παρόλα αυτά, ο Ντομενικάλι είναι απόλυτα πεποισμένος για τη σημασία της ταινίας αυτής για τη F1: "Θα είναι άλλος ένας τρόπος για να δείξουμε ότι η F1 δεν σταματά ποτέ. Θέλουμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό. Όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με το Netflix, η κοινότητα της F1 αναρωτιόταν 'τι συμβαίνει; Αυτό δεν είναι ένα μέρος στο οποίο πρέπει να βρισκόμαστε'. Και τώρα καταλαβαίνουμε τη δύναμή του. Και η ταινία είναι άλλο ένα εργαλείο".

Ο Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα της ταινίας της Formula 1
Ο Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα της ταινίας της Formula 1 AP IMAGES


Θυμίζουμε ότι ο Πιτ και ο Κοζίνσκι συναντήθηκαν πέρσι το Φθινόπωρο με τους διευθυντές των ομάδων της F1, για να τους αναλύσουν τον τρόπο και τις μεθόδους της παραγωγής του φιλμ. Έκτοτε, όλες οι πλευρές διατηρούν επαφές, σχετικά με τις ανάγκες της παραγωγής.

"Μια ταινία με τον Μπραντ Πιτ, με σύμβουλο τον Λιούις Χάμιλτον, με τον Μπρουκχάιμερ και με το σκηνοθέτη του Top Gun: Maverick... Έχουμε δει ήδη τι θα κάνουν, και πώς θα παρουσιάσουν αυτά τα αυτοκίνητα. Πήραν την τεχνολογία από το Top Gun και θα είναι εκπληκτικό" είπε ο Γκρεγκ Μαφέι, διευθύνων σύμβουλος της -ιδιοκτήριας των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ- Liberty Media.

Και συνέχισε: "Οι Σίμπσονς συνεχίζονταν για 20 χρόνια, αλλά δεν υπάρχουν πολλές σειρές που έχουν διαρκέσει τόσο πολύ. Το Drive to Survive είναι υπέροχο. Αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε στο Drive to Survive για να είναι το μοναδικό μας όχημα προώθησης διά παντός. Πρέπει να μένουμε φρέσκιοι, να αλλάζουμε το παιχνίδι. Και το κρατάμε φρέσκο με όσα κάνουμε στο Instagram, στο TikTok και αλλού.

Αυτή η ταινία, περίπου όπως το (GP) του Λας Βέγκας, θα είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο. Όπως το Drive to Survive είναι τεράστιο σε πολύ κόσμο, πάω ακόμα σε ορισμένα μέρη που ο κόσμος δεν γνωρίζει τίποτα (για αυτό). Το κοινό του δεν είναι τόσο μεγάλο. Είναι μεγάλο σε αυτή την ομάδα ανθρώπων, αλλά δεν είναι πραγματικά μεγάλο", κατέληξε ο Μαφέι.

TAGS FORMULA 1 F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ