FORMULA 1

Formula 1, Σαουδική Αραβία: Στον τοίχο ο Φερστάπεν, μέτρα πριν από την πολ ποζίσιον

Formula 1, Σαουδική Αραβία: Στον τοίχο ο Φερστάπεν, μέτρα πριν από την πολ ποζίσιον

Λίγα μέτρα πριν πάρει την πρώτη θέση στην εκκίνηση του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, ο Μαξ Φερστάπεν είχε επαφή με τον τοίχο με αποτέλεσμα να βρεθεί την Κυριακή πίσω από τον Χάμιλτον, πίσω και από τον Μπότας. Δείτε το συμβάν του Ολλανδού.

Αυτά που συμβαίνουν στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, δεν έχουν προηγούμενο. Η μάχη του Λούις Χάμιλτον με τον Μαξ Φερστάπεν δεν συνεχίζεται απλά, αλλά έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της, με τον Βρετανό να γλιτώνει το απόγευμα του Σαββάτου (4/12) από φιάσκο ολκής, αλλά τον Ολλανδό να ρίχνει την Red Bull στον τοίχο της πίστας στην Τζέντα, λίγα μόνο μέτρα πριν πάρει την pole position και μάλιστα με άνεση.

Ο Φερστάπεν όδευε προς έναν τέλειο γύρο, θα ήταν πρώτος στην εκκίνηση του αυριανού αγώνα (19:30), ωστόσο είχε ένα μικρό γλίστρημα που ήταν αρκετό για να τον στείλει στον τοίχο και εκτός διαδικασίας. Το κακό ήταν διπλό για τον Ολλανδό, καθώς στον αγώνα της Κυριακής θα έχει μπροστά του και τον Χάμιλτον, που πήρε την πρώτη θέση στην εκκίνηση με έναν επίσης εξαιρετικό γύρο, αλλά και τον Βάλτερι Μπότας που ξεπέρασε το πρόβλημα με τον κινητήρα του για να αποκτήσει το δικαίωμα να καλύψει τον team-mate του και να σπρώξει την Mercedes προς το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

TAGS FORMULA 1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ MERCEDES F1 RED BULL GP ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ