POLLS

Formula 1 Poll: Ποιος θα κερδίσει στο GP Αυστραλίας;

Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco waits to leave pit lane during qualifying for the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Australia, Saturday, April 9, 2022. (Simon Baker, Pool via AP)
Australian Formula 1 Grand Prix - Melbourne, Australia AP

Ο Λεκλέρ ξεκινάει πρώτος αλλά οι Red Bull δείχνουν επίσης γρήγορες, ενώ ο Χάμιλτον καραδοκεί στην 5η θέση εκκίνησης. Εσύ ποιος πιστεύεις ότι θα νικήσει στπ Άλμπερτ Παρκ; Ψήφισε στο poll του SPORT24.

Ο Σαρλ Λεκλέρ πήρε την pole position στην Αυστραλία και θα εκκινήσει μπροστά από τις δύο Red Bull που έδειξαν επίσης ταχύτατες. Ο Σέρτζιο Πέρεζ έχει δείξει τεράστια βελτίωση και ανταγωνίζεται στα ίσια σχεδόν τον ομόσταυλο του Μαξ Φερστάπεν, ακόμη και στη διεκδίκηση της νίκης.

Αλλά και ο Λιούις Χάμιλτον, που μπορεί ακόμη να μην έχει στα χέρια του ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, ξεκινά πέμπτος, ελπίζει σε ένα θαύμα και καραδοκεί ένα λάθος ή μια συγκυρία στον αγώνα που θα τον φέρει μπροστά. Ας μην ξεχνάμε τέλος τον νεαρό και διψασμένο για την πρώτη του νίκη, Λάντο Νόρις που ξεκινά από την τέταρτη θέση.

Εσείς ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο μεγάλος νικητής στην πίστα του Άλμπερτ Παρκ; Ψηφίστε στο Poll του SPORT24.

TAGS POLLS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ