FORMULA 1

Formula 1: Ποιος θα κερδίσει στο GP του Μονακό;

Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco steers his car during qualifying session at the Monaco racetrack, in Monaco, Saturday, May 28, 2022. The Formula one race will be held on Sunday. (AP Photo/Daniel Cole)
Charles Leclerc / FERRARI AP

Ο Λεκλέρ πήρε στο Μονακό άλλη μια pole position, αφήνοντας πίσω του τους Σάινθ και Πέρεζ, αλλά και τον Φερστάπεν που στο Πριγκιπάτο δείχνει έξω από τα νερά του. Ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει τον αγώνα; Ψηφίστε στο poll του SPORT24.

Ο Σαρλ Λεκλέρ με έναν εκπληκτικό χρόνο πήρε την 5η του pole position για φέτος και θα εκκινήσει πρώτος στο GP του Μονακό. Πίσω του, τον δεύτερο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Κάρλος Σάινθ επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της Ferrari στο Πριγκιπάτο, ενώ από τις Red Bull τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο αυτός που έδειξε πιο έτοιμος για να διεκδικήσει τη νίκη είναι ο Σέρτζιο Πέρεζ.

Ο Μεξικανός είχε ωστόσο ένα ατύχημα στο τέλος του qualifying και μένει να δούμε το μέγεθος της ζημιάς στο μονοθέσιό του. Ο Μαξ Φερστάπεν από την άλλη δείχνει να μην μπορεί να βρει σωστό ρυθμό, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα τα δώσει όλα για να πάρει ακόμη μια νίκη και να συνεχίσει να προηγείται στη βαθμολογία.

Η βελτίωση που είδαμε από τις Mercedes στο Ισπανικό GP την προηγούμενη εβδομάδα δεν συνεχίστηκε στο Μονακό, οπότε το πιθανότερο είναι πως οι Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ θα είναι εκτός διεκδίκησης της νίκης.

Εσείς ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο μεγάλος νικητής στο GP του Μονακό; Ψηφίστε στο Poll του SPORT24.

TAGS FORMULA 1 GP ΜΟΝΑΚΟ ΣΑΡΛ ΛΕΚΛΕΡ ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ ΣΕΡΤΖΙΟ ΠΕΡΕΖ ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΡΑΣΕΛ ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΙΝΘ FERRARI RED BULL MERCEDES F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ