FERRARI

Formula 1: Ο Σάινθ θύμα ληστείας στο Μιλάνο το βράδυ μετά τη Μόντσα

Θύμα ληστείας ο Κάρλος Σάινθ έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Μιλάνο
Θύμα ληστείας ο Κάρλος Σάινθ έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Μιλάνο PRINT SCREEN

Λίγες ώρες μετά τους πανηγυρισμούς του για το βάθρο του GP Ιταλίας, δύο ληστές απέσπασαν με τη βία το ρολόι του Κάρλος Σάινθ κοντά στο ξενοδοχείο που διέμενε στο Μιλάνο. Τους καταδίωξε ο ίδιος και με τη βοήθεια των περίοικων συνέβαλλε στη σύλληψή τους.

Όπως είχε συμβεί πέρσι την Άνοιξη με τον Σαρλ Λεκλέρ, έτσι τώρα και ο Κάρλος Σάινθ έπεσε θύμα ληστείας επιστρέφοντας από την πίστα της Μόντσα, λίγες ώρες μετά από το GP Ιταλίας, στο Armani Hotel του Μιλάνου όπου θα διανυκτέρευε.

Ο Σάινθ βρισκόταν στο πεζοδρόμιο όταν τον προσέγγισαν δύο άνδρες και του απέσπασαν δια της βίας το ρολόι του - το οποίο, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica, κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Τότε ο Ισπανός, με τη συνοδεία ενός σωματοφύλακα, δεν δίστασε να καταδιώξει ο ίδιος τους ληστές - και σύντομα έσπευσαν να τον βοηθούν και περίοικοι που τον αναγνώρισαν. Εντέλει, ο 29χρονος κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες στην περιοχή Montenapoleone του Μιλάνου, και με τη βοήθεια της συνοδείας του να τους ακινητοποιήσει ώσπου να καταφτάσει η αστυνομία.

Οι δύο ληστές συνελήφθησαν, το ρολόι επεστράφη στον οδηγό της Ferrari και εν συνέχεια ο Σάινθ επέστρεψε στο ξενοδοχείο του. Πέρσι ο Σαρλ Λεκλέρ είχε πέσει επίσης θύμα ληστείας του ρολογίου του -κόστους σχεδόν δύο εκατομμυρίων ευρώ- στην Ιταλία.

TAGS FERRARI FORMULA 1 GP ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ