FORMULA 1

Formula 1: Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο έβαλε τέλος στις φήμες περί αποχώρησης από τη McLaren

McLaren driver Daniel Ricciardo of Australia arrives for the first practice session for the Formula One Miami Grand Prix auto race at the Miami International Autodrome, Friday, May 6, 2022, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Wilfredo Lee)
McLaren driver Daniel Ricciardo of Australia arrives for the first practice session for the Formula One Miami Grand Prix auto race at the Miami International Autodrome, Friday, May 6, 2022, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Wilfredo Lee) © 2022 WILFREDO LEE / AP IMAGES

Κατηγορηματική ήταν η διάψευση του Ντάνιελ Ρικιάρντο στις φήμες των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να ολοκληρώνει πρόωρα το συμβόλαιο που έχει με τη McLaren.

Έτοιμος και διατεθειμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιο που έχει με τη McLaren μέχρι το 2024 εμφανίστηκε στα social media ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες για το αντίθετο.

Ο 33χρονος πιλότος της Formula 1 ήταν κατηγορηματικός στα λεγόμενά του, επισημαίνοντας πως είναι αφοσιωμένος στη δουλειά που κάνει εδώ κι ενάμιση χρόνο με τη McLaren, παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει (ειδικά τη φετινή σεζόν).

"Έχουν υπάρξει πολλές φήμες αναφορικά με το μέλλον μου στη Formula 1, αλλά θέλω να το ακούσετε από μένα. Είμαι αφοσιωμένος στη McLaren μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς και δεν αποχωρώ από το άθλημα. Εκτιμώ το γεγονός πως δεν ήταν πάντοτε εύκολο, αλλά ποιος θέλει τα εύκολα; Δουλεύω σκληρά μαζί με την ομάδα για να κάνουμε βελτιώσεις και να επαναφέρουμε το μονοθέσιο μπροστά, εκεί που ανήκει. Ακόμη το θέλω αυτό πιο πολύ από ποτέ άλλοτε. Τα λέμε στην Καστελέ (σ.σ.: η πίστα του επόμενου Grand Prix)" ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα που μοιράστηκε στα social media ο Ντάνιελ Ρικιάρντο.

TAGS FORMULA 1 MCLAREN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ